Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Nekem is ilyen routerem van, azzal a különbséggel, hogy nekem az első változat van, tehát 751.8097.
Nálam a legújabb FW, ami az 1.19 használhatatlan volt, 1.16 viszont szuper. A te routeredhez a v2.06 a legújabb, ez kb. az 1.19-nek felel meg. Tehát tedd vissza a v2.04-et.Nem tudom, hogy számít-e, ahogy felrakod, de én úgy csinálnám, hogy előtte a router hátulján a gombbal resetelek. Utána felrakom a v2.04-et. Amikor kész, akkor megint reset. Beállításokat megcsinálni, ha kész vannak, akkor csak kihúzni a konnektorból, hogy újrainduljon.
Az oldalak valószínűleg azért nem jönnek be, mert túl sok a kapcsolat,ezért érdemes átállítani a kapcsolatok max. számát mondjuk 100-ra.
Letöltöd [link] az Event ID 4226 Patcher -t, kicsomagolod, majd csökkentett módban elindítod és az alapértelmezett 10-et átírod 100-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest