Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Tudom megigértem, de csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Itt is elmondtam, hogy (ha a korábban mások által javasolt alapbeállítások nemsegítenek), akkor mit tegyél: [link]
aztán itt a végén megint jeleztem, hogy ha valóban minden lehetőséget kipróbáltál, akkor mit tegyél: [link]
Ha meg azt hiszed, hogy van egy örök érvényű, minden esetre megfelelő beállítás, akkor tévedsz. Általában (az esetek 90%-ban, legalább is a SOHO-ban) az alapbeállítás jó mindenhová. Ahová nem, arra nincs recept, finomhangolgatni kell, míg be nem áll. Mégis, milyen konfigra gondolsz? Főleg, hogy te magad mondtad, hogy már mindent kipróbáltál.
Arra a megjegyzésedre, hogy aki ilyen helyen dolgozik, az halálra keresi magát, még reagálni sem tudok a nevetéstöl, bár örülök, hogy ilyen értékesnek látod a munkámat (a főnökeimnek is szólhatnál). És hogy - akár ha sokat is keresnék - mi köze van ennek ahhoz, hogy nem a legdrágább cuccokat veszem: LOLGondolom pl. a Mercedes autógyár dolgozóinál is az a természetes, ha mindenki S osztályú mercivel megy dolgozni, akár telik rá neki, akár nem ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- E-roller topik
- Képregény topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest