- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Tudom megigértem, de csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba:
Itt is elmondtam, hogy (ha a korábban mások által javasolt alapbeállítások nemsegítenek), akkor mit tegyél: [link]
aztán itt a végén megint jeleztem, hogy ha valóban minden lehetőséget kipróbáltál, akkor mit tegyél: [link]
Ha meg azt hiszed, hogy van egy örök érvényű, minden esetre megfelelő beállítás, akkor tévedsz. Általában (az esetek 90%-ban, legalább is a SOHO-ban) az alapbeállítás jó mindenhová. Ahová nem, arra nincs recept, finomhangolgatni kell, míg be nem áll. Mégis, milyen konfigra gondolsz? Főleg, hogy te magad mondtad, hogy már mindent kipróbáltál.
Arra a megjegyzésedre, hogy aki ilyen helyen dolgozik, az halálra keresi magát, még reagálni sem tudok a nevetéstöl, bár örülök, hogy ilyen értékesnek látod a munkámat (a főnökeimnek is szólhatnál). És hogy - akár ha sokat is keresnék - mi köze van ennek ahhoz, hogy nem a legdrágább cuccokat veszem: LOLGondolom pl. a Mercedes autógyár dolgozóinál is az a természetes, ha mindenki S osztályú mercivel megy dolgozni, akár telik rá neki, akár nem ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Filmvilág
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest