Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
Én már csak annyit tennék hozzá ahhoz, hogy mi fos és mi nem fos, hogy jelen esetben egy belépő kategóriás hálózati eszközről beszélünk ami sem tudásra, sem pedig minőségre nem fogja soha megközelíteni a komolyabb eszközöket. Elhiszem, hogy mindenki el van ájulva a Linksys WRT54GL vagy más egyéb 20e Ft körüli eszkköztől, de meg kell érteni, hogy nem egy kategória a kettő. Ezek az eszközök nem véletlenül kerülnek dupla annyiba mint a jelen esetben vizsgált darabok. De ahogy eddig olvasgattam a fórumokban, és hallottam emberektől azért a drágább ''profibb'' eszközökkel sem mindíg smakkol minden.
Abban csak megerősíteni tudom biga kollégát mint redszer informatikus, hogy ha tényleg van pénzed és olyan eszközt akarsz venni ami szinte garantáltan megbízható és hibamentes akkor vegyél Cisco eszközöket. Viszont ha ilyet szeretnél akkor a pénztárcád legalább olyan mély legyen mint a Grand Kanyon. Mert a profi minőséget igencsak meg kell fizetni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest