Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
Én már csak annyit tennék hozzá ahhoz, hogy mi fos és mi nem fos, hogy jelen esetben egy belépő kategóriás hálózati eszközről beszélünk ami sem tudásra, sem pedig minőségre nem fogja soha megközelíteni a komolyabb eszközöket. Elhiszem, hogy mindenki el van ájulva a Linksys WRT54GL vagy más egyéb 20e Ft körüli eszkköztől, de meg kell érteni, hogy nem egy kategória a kettő. Ezek az eszközök nem véletlenül kerülnek dupla annyiba mint a jelen esetben vizsgált darabok. De ahogy eddig olvasgattam a fórumokban, és hallottam emberektől azért a drágább ''profibb'' eszközökkel sem mindíg smakkol minden.
Abban csak megerősíteni tudom biga kollégát mint redszer informatikus, hogy ha tényleg van pénzed és olyan eszközt akarsz venni ami szinte garantáltan megbízható és hibamentes akkor vegyél Cisco eszközöket. Viszont ha ilyet szeretnél akkor a pénztárcád legalább olyan mély legyen mint a Grand Kanyon. Mert a profi minőséget igencsak meg kell fizetni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest