Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogh0211
csendes tag
Én mindent Rommel6600 leírásai alapján csináltam. A lényeg, hogy a LAN settings-nél a dhcp server engedélyezve és a dhcp ip addres pool-nál a lease time forever. A NAT beállítsoknál a virtual server-nél nyiss két portot. A port számát kiolvashatod az utorrentből.
Kell a géped ip címe (amit a router kioszt neki, a gépeken az automatikus kiosztás engedélyezve van) 1 TCP 1UDP, LAN port és public port ugyanaz, engedélyezni és az add gombot megnyomni. Nekem így működik adsl-el. Él még a mikrós(Anet) előfizetésem is, de annál soha nem lehetek aktív, mert a kapcsolatom egy csomó eszközön(getway, switch, hub, router(nem a saját), proxy szerver) megy kersztül és ezekhez én nem férek hozzá, így nem tudok portot sem nyitni rajtuk. De az adsl-leln ugyan úgy megy minden routeren keresztül nekem, mint anélkül. Bár én nem használok MSN-t, nem játszom online, és semmilyen ip telefont még nem próbáltam a routeren keresztül. És kábeltv-s tapasztalatom sincs.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő