- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogh0211
csendes tag
Én mindent Rommel6600 leírásai alapján csináltam. A lényeg, hogy a LAN settings-nél a dhcp server engedélyezve és a dhcp ip addres pool-nál a lease time forever. A NAT beállítsoknál a virtual server-nél nyiss két portot. A port számát kiolvashatod az utorrentből.
Kell a géped ip címe (amit a router kioszt neki, a gépeken az automatikus kiosztás engedélyezve van) 1 TCP 1UDP, LAN port és public port ugyanaz, engedélyezni és az add gombot megnyomni. Nekem így működik adsl-el. Él még a mikrós(Anet) előfizetésem is, de annál soha nem lehetek aktív, mert a kapcsolatom egy csomó eszközön(getway, switch, hub, router(nem a saját), proxy szerver) megy kersztül és ezekhez én nem férek hozzá, így nem tudok portot sem nyitni rajtuk. De az adsl-leln ugyan úgy megy minden routeren keresztül nekem, mint anélkül. Bár én nem használok MSN-t, nem játszom online, és semmilyen ip telefont még nem próbáltam a routeren keresztül. És kábeltv-s tapasztalatom sincs.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest