Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpetiba
aktív tag
Emberek!
Most már nem tudom megállni, hogy ne mondjam el, de a v1.09-es firmware-t is nekem (is, vagy ki tudja még kinek) köszönhetitek! Már jó ideje leveleztem az SMC-vel a problémáimmal a routerrel! És igen az 1.09-esben már ezeket ki is javították! Mivel itt mindenki csak panaszkodik, de tenni senki nem tesz, ezért kezdeményeztem a torrent szakadásra egy új, javított firmware-t az SMC-től! Már levelezem velük egy ideje, és most ezt küldték (meg kellett adnom pontosan miden adatot)
Dear customer.
Thank you for your collaboration. I will send the formula to the 2nd level support who will have a look at it, and probably solve the problem with a new firmware.
Yours sincerely,
Martin Lundsteen
SMC Networks
Technical SupportSzóval egy jótanács mindenkinek: ha probléma van tessék fordulni a gyártóhoz és addig ütni az asztalt míg nem javítják! De hogy mindenki csak szidja itt a router, az szerintem nem megoldás! Nekem pl tökéletes, de valóban a torrentes hiba az létező dolog! Mivel nem sokat torrentezem, ezért még nem jeleztem, de úgy gondoltam legyen akkor tökéletes ha már megvettem
A hivatalos linket mindenki tudja gondolom és ott lehet MINDIG jelezni a problémát!
Ha gondoljátok indítsatok ti is egy ticketet és akkor biztos látják, hogy ez nem csak nekem probléma! Talán gyorsabban és komolyabban veszik... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- E-roller topik
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest