Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
helló mindenki !
Én 2006.dec 18. kjor vettem egy ''csodát'' :S azóta kétszer vittem vissza garibe egyszer sem ment e net...most kb másfél hete kaptam egy újat! még ki sem bontottam mert nem akarom magam kikészíteni teljesen!SMC router már undorító a neve is! Aki meg tudja nekem mondani h hogy a ......ba kell normálisan beállítani h menjen! az nagyon jó lenne! Nyíregyházán lakom! aki erre jár megengedem h belője!
érdemes firmwaret frissíteni?
jah nagyon érdekes volt az egész ADSL netem van és ugyebár PPPoE-t kell beállítani nah nekem nem... csak fix ip vel volt connectem! érdkes ugye... aztán annyit basztattam h már a reset se volt jó... nah az még ok.. de egy beállítás után elment minden villogtak a ledek csak épp nem osztot ip-t. haha már egy ithoni szervizbe sem tudtak csinálni vele semmit! undorító történet csak az a poénos h nekem kelle nagyon a gép gépre EGYSZERRE a netecske! jah meg olvastam én annyi story h megy megy de szakad meg ledob meg ez nem megy meg az nem megy... bla-bla... nem megy a z MSN meg FTP meg mikor mi... dc...stb... torrent ugyebár...nah ezek!
nagyon elegem volt már az egészből... Aki nagyon tudja ilyenkor mit kell tenni az legyen szíves árulja el nekem! persze a nagykalapácsot az én is tudom h megérdelemné az egész! de komolyan! esetleg valakinek...ha érdkeli...akkor eladó!De valójában nekem egy wifis net osztásra van szükségem! noteboook és egy asztali gép...
Nah aazem ennyi Várom mindenki válaszát!!! További szép napot! és kellemes hétvégét! Üdv.:Lackó
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest