Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nus
tag
Sikerült bekapcsolnom az SLI-t egy i975x lapon két 8600GT-vel, még úgy is, hogy nincs SLI hidam. Az 1.0 SLIpatchet használtam 266.58-as driver van fent és a következő leírást használtam:
Pre requisites:
Install windows and latest nvidia drivers
Install SLIpatchFixing the patch...
Run command prompt as administrator!
Type the following in command prompt:
Code:
copy C:\Windows\System32\halsli.dll C:\Windows\System32\hal.dll.slied
copy C:\Windows\System32\ntoskrnp.exe C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe.slied
Remove the sli patch now
then continue typing
Code:
bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON
takeown -F C:\Windows\System32\hal.dll
takeown -F C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe
cacls C:\Windows\System32\hal.dll /E /G administrator:F
cacls C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe /E /G administrator:F
copy C:\Windows\System32\hal.dll C:\Windows\System32\hal.dll.bak
copy C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe.bak
del C:\Windows\System32\hal.dll
copy C:\Windows\System32\hal.dll.slied C:\Windows\System32\hal.dll
del C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe
copy C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe.slied C:\Windows\System32\ntoskrnl.exeReboot SLI will be able to be enabled and no BSODs and no additional boot entries!!!
To enable SLI go to nvidia control panel and enable it
Ami nem stimmelt a leírásból, nem sikerült teljes kontrollt szereznem a hall.dll és ntoskrnl.exe felett csak ha magam kikerestem a fájlokat és beállítottam. A test módot se kapcsolta be hiába adtam meg a bcdeditnek ezt egy külön programmal sikerült elérnem ennek a neve Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b. Így már mikor indítottam a rendszert az nem próbálta helyreállítani a kicserélt rendszerfájlokat. Ez szült még egy kisebb problémát mivel megjelent a jobb sarokban egy testing mód vízjel amit a Remove Watermark V0.8 progi sikeresen eltüntetett, így már teljes volt a siker

Ez a bonyolultabb megoldás, mert ha csak simán felraktam az SLIpatch-t akkor is bekapcsolódott az SLI, de ami nekem nem tetszett legfőképp, hogy hacklet loaderel indult a rendszer meg ugye a plusz boot bejegyzés rendszerinduláskor, és elmaradnak az esetleges kék halálok ami az egyszerűbb metódusnál megeshet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hívószám-hamisítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG AKCIÓ! Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2030.01.06-ig
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG-ASTRAL-LC-RTX5090-O32G-GAMING
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest