Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Kipróbáltam, hogy Operával netezek FF helyett. Ment közben a torrent, ~2,5-5 Mb/s között ingadozott a letöltés, érezhetően gyorsabb volt így a gép. (Legjobban a lassulás az internet böngészésen látszódott.) Bár még így is érződik, hogy olyankor fogja a torrent. De operával sokkal jobb, pl youtube-os videó is egész normálisan ment, FF-al torrent mellett még diavetítésnek is kevés volt. Torrent nélkül firefox-al is jó a youtube. Viszont az operát valamiért úgy telepítette, hogy nicsnenek ikonok, mármint a kis képek. Operán belül a menükben ilyen színes izék vannak helyette, de maga az opera ikon, a tálcán látszik és az asztalon is, de a menüben nem. (LXDE-t használok)
Még ki akartam próbálni a qBittorrent-et is, aminek függősége ugye a libtorrent-rasterbar, de amikor azt akartam telepíteni, ez volt a hibaüzenet:
configure: error: Could not link against boost_system-mt !
Ezzel mit csináljak? Máskor hiba nélkül tudta telepíteni.Szerk: Végzett a torrentek letöltésével, most töl felfelé ~2 Mb/s-el. A Transmission CPU-használata stalib 20%, de megy fölé, és mostmár az operán is érződik, hogy lassul. Annak is a CPU használata 25%, meg fölötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest