- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Kipróbáltam, hogy Operával netezek FF helyett. Ment közben a torrent, ~2,5-5 Mb/s között ingadozott a letöltés, érezhetően gyorsabb volt így a gép. (Legjobban a lassulás az internet böngészésen látszódott.) Bár még így is érződik, hogy olyankor fogja a torrent. De operával sokkal jobb, pl youtube-os videó is egész normálisan ment, FF-al torrent mellett még diavetítésnek is kevés volt. Torrent nélkül firefox-al is jó a youtube. Viszont az operát valamiért úgy telepítette, hogy nicsnenek ikonok, mármint a kis képek. Operán belül a menükben ilyen színes izék vannak helyette, de maga az opera ikon, a tálcán látszik és az asztalon is, de a menüben nem. (LXDE-t használok)
Még ki akartam próbálni a qBittorrent-et is, aminek függősége ugye a libtorrent-rasterbar, de amikor azt akartam telepíteni, ez volt a hibaüzenet:
configure: error: Could not link against boost_system-mt !
Ezzel mit csináljak? Máskor hiba nélkül tudta telepíteni.Szerk: Végzett a torrentek letöltésével, most töl felfelé ~2 Mb/s-el. A Transmission CPU-használata stalib 20%, de megy fölé, és mostmár az operán is érződik, hogy lassul. Annak is a CPU használata 25%, meg fölötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- S22 Ultra 512/12
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest