Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Mini-ITX
- RAM topik
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Megint itt vagyok...Szóval a következő történt: tényleg elég furcsa volt az rpm kezelése az MDK-nak, gondolom na akkor frissítsünk egyet. Láttam, hogy van frissítés az egész MDK részleghez, mondom neki, hogy akkor frissíts mindent...na ez volt a hiba
Ugyanis a frissítés csődbe fulladt (gyanítom az rpm hiba miatt), viszont a hülye meg már letörölte a régi cuccokat (hiszen a telepítést elkezdte, csak befejezni nem tudta). Eredmény: lényegében teljesen használhatatlan operációsrendszer. Mivel amúgy is voltak gondok vele (Amit nagyon nem értek, hogy miért
), meg mivel ígyis, úgyis újra kéne rakni, úgy döntöttem megpróbálkozom mégegyszer a Slack-el.
Szóval ezek lennének a kérdéseim, amíg ezekre nincs válasz, addig nem kezdek neki a telepítésnek: (a kérdésekre úgy kérem a választ, mintha olyan tenné fel, aki ezt se tudja, hogy eszi-e vagy isszák-e a linux-ot. Köszönöm)
- valószínűleg megint szét fogja tűrni a bootmanager beállításait. Mit tegyek, hogy ezt elkerüljem, vagy hogy tudom a jelenlegit visszaállítani?
- hogy kell beállítani a Slackware alatt a netet. Igen, tudom már le lett írva topicba, de nekem az alapján nem sikerült
Szóval ennyi. Holnap egész nap nem vagyok, tehát lehet addig nyugodtan írkálni a megoldásokat
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Mini-ITX
- RAM topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis a frissítés csődbe fulladt (gyanítom az rpm hiba miatt), viszont a hülye meg már letörölte a régi cuccokat (hiszen a telepítést elkezdte, csak befejezni nem tudta). Eredmény: lényegében teljesen használhatatlan operációsrendszer. Mivel amúgy is voltak gondok vele (Amit nagyon nem értek, hogy miért
), meg mivel ígyis, úgyis újra kéne rakni, úgy döntöttem megpróbálkozom mégegyszer a Slack-el.
Előre is kösz.