Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Megint itt vagyok...Szóval a következő történt: tényleg elég furcsa volt az rpm kezelése az MDK-nak, gondolom na akkor frissítsünk egyet. Láttam, hogy van frissítés az egész MDK részleghez, mondom neki, hogy akkor frissíts mindent...na ez volt a hiba
Ugyanis a frissítés csődbe fulladt (gyanítom az rpm hiba miatt), viszont a hülye meg már letörölte a régi cuccokat (hiszen a telepítést elkezdte, csak befejezni nem tudta). Eredmény: lényegében teljesen használhatatlan operációsrendszer. Mivel amúgy is voltak gondok vele (Amit nagyon nem értek, hogy miért
), meg mivel ígyis, úgyis újra kéne rakni, úgy döntöttem megpróbálkozom mégegyszer a Slack-el.
Szóval ezek lennének a kérdéseim, amíg ezekre nincs válasz, addig nem kezdek neki a telepítésnek: (a kérdésekre úgy kérem a választ, mintha olyan tenné fel, aki ezt se tudja, hogy eszi-e vagy isszák-e a linux-ot. Köszönöm)
- valószínűleg megint szét fogja tűrni a bootmanager beállításait. Mit tegyek, hogy ezt elkerüljem, vagy hogy tudom a jelenlegit visszaállítani?
- hogy kell beállítani a Slackware alatt a netet. Igen, tudom már le lett írva topicba, de nekem az alapján nem sikerült
Szóval ennyi. Holnap egész nap nem vagyok, tehát lehet addig nyugodtan írkálni a megoldásokat
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ugyanis a frissítés csődbe fulladt (gyanítom az rpm hiba miatt), viszont a hülye meg már letörölte a régi cuccokat (hiszen a telepítést elkezdte, csak befejezni nem tudta). Eredmény: lényegében teljesen használhatatlan operációsrendszer. Mivel amúgy is voltak gondok vele (Amit nagyon nem értek, hogy miért
), meg mivel ígyis, úgyis újra kéne rakni, úgy döntöttem megpróbálkozom mégegyszer a Slack-el.
Előre is kösz.