Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy érdekes problémám, ami szerintem samsung sajátosság, de nem tudom orvosolni. Adott egy samsung galaxy tab 2, évekig ezzel skypeoltam, és minden jó, de a kamerája egyszer csak gondol egyet, és hívás után ráközelít az arcomra (a hívott fél látja) és utána így is marad, tehát nem látni az egész képet, csak az arcom kb.
Gondoltam majd az idő megoldja a problémát, most egy Galaxy Tab 4.0-val skypeolok, és a legnagyobb meglepetésemre a hiba ugyanúgy fentáll. Ha telefonról skypeolok, akkor tökéletes minden, de a tableten állandóan nagyít. Mitől lehet ez mi rá a megoldás? A beállításokat végigböngésztem, de ott semmit nem találtam sajnos. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van esetleg skypera olyan kiegészítő vagy bármi, hogy azután is lehessen hallani a mikrofonom hangját, ha a másik letette? Szóval hogy beszélünk ő egyszercsak leteszi, de attól még ugyanúgy hallani lehessen amit én mondok neki. Létezik ilyesmi?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest