Aktív témák
-
Tul
aktív tag
scang???? -> korrekt ember, becsületes, nem akadékos és betartja, amit ígér
Bár mindenki ilyen lenne..
Ha valamire szükséged van, vagy segítség kell, szólj bátran! -
Yocee
aktív tag
-
scang
senior tag
szia, köszi a kimerítő választ...
meg a képeket
látszik, hogy foglalkoztál a verdával...
fékek(pofák) biztire kellenek
tükör legyen csak a jobboldali, de mondjuk árban nem tétel, ha mindkettőt viszem, csak nincs rá szükségem, ahogy gondolod....
napellenzők is kellenek, gondolom, jó állapotban vannak
könyöktámasz: nem esett le, hogy erről van szó, ilyen van nekem is és jó állapotúak.
ha jól homályosítottak föl, a 105-re nem jó a 120 hűtőmaszkja, de ha igen akkor kell.
ha jól látom nem jó rá, sosem figyeltem eddig meg a külömbséget élőben
váltókar kell
sportkipufffff is kell
indexkapcsoló is kellene
munkahenger felújító is
akkor erre kérnék egy ajánlatot
ja és az áraid tényleg barátiak
pedálok gyáriak?
Szürke elektromos bigyó a kocsi hátuljába? ez micsoda?
Bal első poccsvédő / ÚJ ? ezt, hogy kell betenni? ragasztani? rohadás ellen van?
teljesen, vagy inkáb nagyon laikus vagyok a témában
akkor írnék én is a csodámról: ő egy 105-ös '87-es, valószínű semmihez nem volt hozzányúlva, öreg bácsitól vettem, első tulaj(merkur) 52ezer km-vel, most tavasszal
azóta nyomtam bele kb 15000et, szóval már nem olyan mint amikor megvettem.
most lesz műszaki idén tavasszal, össze kéne rakni egy kicsit.
amit cseréltem rajta, a kuplung főmunkahenger és munkahenger, ha jól írom.
tanácsot kérnék, mit tudnék még felhasználni a te 120-asodból egy ilyen 17 éves verdához, gondolom függetlenül attól, hogy nem sok gondom van vele, azért ennyi idő alatt már pár dolgot ki kellene cserélni.
ha van időd, én kb 15h-ig vagyok netközelben dumálhatnánk egy kicsit msn-en. -
Tul
aktív tag
Nah! Most értem haza, leírok, amit lehet
Fékek alatt ugye a pofákat érted? Yocee nem jelentkezik, msn-en se látni, ha holnapig délelőtt nem kerül elő, tiéd lehet, árat láttad(csoki kötelező
)
Tükrök, napellenzők együtt 1500, meg adok mellé könyöktámaszt, ha kell, megnézem milyen állapotban vannak. (Amúgy ez nem ilyen könyöklő, hanem ami az ajtón van, amivel be tudod rántani)
Hűtőmaszk az új fajta, 2000ft-ért vettem, asszem 3 bordája van és egy darabból áll, biztos tudod.
Váltókar az simán a váltókar, egy sportutánzatú golyszival a végénEgész szép. Annyi van, hogy le lett vágva belőle vagy 8 centi, így kurva rövid úton jár, nem tesz meg a váltógomb 30 centis utat, mint egyébként
Szóval nem kell nyújtózni a hármasért és nem mögötted van a négyes
Kipuffról küldök képet neked mailben, mert elég körülményes ide betenniTényleg nagyon brutál hangja van, érdemes meghallgatni!!
Benzinúszó: ha mér, tehát nem akadozik, esik le, aztán ugrik vissza, meg szép folyamatosan kúszik le a mutató a benzin szintjének arányával, akkor nincs baja tiéddel. Ha ennyi a probléma csupán, hogy 5 liternél még fekszik a mutató, egész egyszerrűen annyit kell csinálnod, hogy szétszeded az órát és a mutatót üres tanknál állítod a nullára. Tehát mikor egy csepp benzin sincs benne, lekapod az üveget az óráról (nem bonyolult, de ki kell szedni a műszereket), lefeszíted óvatosan a mutatót és úgy teszed vissza, hogy az üres vonalánál álljon
Ezek egyben úszó nélkül 8-8.5k-ra jönnek ki. Tükrök, napellenzők, pár könyöktámasz, fékpofák, váltókar gombbal együtt, valamint a kipufogó... Hm..
6k-ért viheted egyben.
3k-ért egy rakat cucc, boltból csak a pofák kerülneének ennyibe. A kipufogót meg ha meghallod és szereted a szép dübörgést, tuti elviszed
Tovább: indexkapcsoló van új, lehet elírtamMég rajta van az ára!! 6000huf
Ugye egyben van az index, meg az ablaktörlő kapcs., de két külön szekcióra szedhető. Ebből nekem az index teljesen új! De természetesen a használt is (mivel két garnitúra van)tökéletesen működik.
Munkahenger felújító: az összes tömítés az első fékmunkahengerhez, egy kis zacsiban vagy 6 tömítőgyűrű, törés előtt vettem..
Az övek nem autómaták, a citroenhez azok voltak, ezért a régivel nem foglalkoztam.
Kárpitok az első ajtón sajna nekem is kezdtek széthullani alulról, az a furnér nem fasza.., ja meg hanszórónak is van benne lyuk, szóval abból csak a hátsók szalonképesek. De meg van az összes padlótakaró
Poccsvédő meg az a gumi a sárvédő alatt
Tehát a vége: Kipufogó nélkül mindent megkapsz 5500-ért, kipufogóval 8000.
Szerintem kis számolás után láthatóan baráti árak, várom válaszod, ajánlatod
Ja! Ha gondolod csütörtökön felviszem őket, ha nem biztos hogy kell, akkor is, megnézed, s ha kell viszed, ha nem, nem. De kérlek csak akkor mondd, hogy vigyem fel, ha tényleg akarsz is vásárolni, csak azért, hogy nézelődj ne cipeltessDe ha mondjuk valami nem tetszik, mert nagyon tré (bár szerintem nincs ilyen, nem vagyok egy csöves), akkor nem kell megvenni
Felvettelek msn-re -
scang
senior tag
Index és ablaktörlő bajuszkapcsolók 2db / 1 ÚJ 1000Ft / 1500Ft
indexkapcsolóbol is van egy új vagy csak az ablaktőrlőből?
Első munkahenger-felújító készlet j-b / ÚJ 250 Ft
ez mi? ha érdekes kell
Skoda biztonsági övek j-b
gondolom nem automata?
Kárpitok
ajtóra?
két első mennyibe fájna illetve milyen állapotú?
Bal első poccsvédő / ÚJ
ez mi?
még ezekről érdeklődnék.... -
scang
senior tag
valszín kell egy pár cucc
jön a műszaki majd tavasszal és addig rendbe kéne egy kicsit rázni a 105-öst
bowdenem nekem is van, csak nem tudom, hogy kell cserélni, egyébként elég pancser vagyok a témában, de van egy skodris szaki haverom.
a citroen ülések érdekeltek volna engem is
a fékek komplett jöhetnek(első-hátsó), ha yocee nem jelentkezik
Tükrök j-b csak a jobb, de ha szépek és olcsók jöhet mindketteő
Napellenzők
Könyöktámaszok -----ez milyen?
Hűtőrács / ÚJ 1 000 Ft
Váltókar - rövidített - tokkal együtt 1 000 Ft ???? hogy néz ez ki?
Sportkipufogó 3 000 Ft és ez
Benzinszintmérő úszó 500 Ft ha cserélem az enyémet, megoldódik a mutató hülyéskedése?Jó kérdés mi, 4-5 liternél fekszik, és nem tudom eldönteni, hogy mikor fogy ki
egyenlőre ennyi, ezekre kérnék árat külön, aztán valami akciósat ha egybe viszem, illetve lenne még pár kérdésem... -
Tul
aktív tag
Cseréltem, elég kellemetlen dolog. Különben tök véletlenül van eladó gázbowdenem, teljesen új
Fékekre yocee jelentkezett, de azóta sem írt semmit, nem tudom mi lesz. Megpróbálom elérni, ha nem megy, kell neked valami? Ülések meg.. ha minden igaz, sőt tuti, hogy az elsők hibátlanok, a hátsókon meg egy kis szakadás van az egyik sarkán a háttámlának. De mikor elraktam őket, igényesen néztek ki!!!!! De ezek a gyári skoda ülések, lásd fentebb.
Elektromos ablakok, műszerfal eladva. Mindenki ezt szeretné7-7k-ért ment el
-
Tul
aktív tag
Hátsó ablak + gumiperem
Első gumiperem
Hátsó fékbetét garnitúra / ÚJ 1 000 Ft
Gyújtáselosztó fedél (régi fajta)
Index és ablaktörlő bajuszkapcsolók 2db / 1 ÚJ 1000Ft / 1500Ft
Gázbowden / ÚJ 500 Ft
Első munkahenger-felújító készlet j-b / ÚJ 250 Ft
Kézifékbowden / ÚJ 500 Ft
Skoda biztonsági övek j-b
Gyújtókábelek (sok-sok régi)
Index rellé 2db / 1 ÚJ 300Ft / 500Ft
Műanyag szegők
Kárpitok
Tükrök j-b
Fűtéscsövek
Napellenzők
Majrévas
Könyöktámaszok
Boksz (tré)
Mindenféle kapcsoló csokival együtt
Bal első indexbúra
Jobb első indexbúra (kopott)
Szigetelőgumik ajtókhoz
Hűtőrács / ÚJ 1 000 Ft
Kormánykerék 2db
Jobb első lámpabura + bili 2 000 Ft
Bal első lámpabura + bili 2 000 Ft
Első és hátsó ülések (hátsó picit szakadt az egyik sarkán)
Hátsó két zár
Biztosítéktábla
Bal első poccsvédő / ÚJ
Dísztárcsák
Takarólemezek a motortérbe
Bal oldali irányítókar + gömbcsukló
Hátsó ködlámpa
Oldalindexek j-b
Tetőcsomagtartó 2 500 Ft
Két barum külső 80% + belső 2 000 Ft
Hátsó ablakemelő-szerkezetek
Komplett jobb és bal első ajtó + jobb első hátsó sárga 2000Ft /db
Fűtésszabályozó kapcsoló
Komplett műszerfal kesztyűtartóval 3 500 Ft
Újfajta gyújtáselosztó-fedél
1 komplett motor
Vonóhorog 1 000 Ft
Váltókar - rövidített - tokkal együtt 1 000 Ft
Kipufogó 1 500 Ft
Sportkipufogó 3 000 Ft
Hűtőventillátor 500 Ft
Rotor
Izzók és foglalatok (2db sárga izzó)
Szürke elektromos bigyó a kocsi hátuljába
Fényszóróizzók (8db) 60/55
Termosztátház + termosztát 1 000 Ft
A/C pumpa 1 000 Ft
Vízpumpa 500 Ft
Vezérműtengely
Főfék-munkahenger (3db) 2 500 Ft
Kuplung-munkahenger (2db) 1 000 Ft
Fékfolyadéktartály
Gyújtótrafó (2db) 500 Ft
Főtengely + hajtókar + dugattyú + hüvely + csapágy (nyugvó is term.) -62 (mind passzentos, nem kottyan)
+Főtengely (köszörülésre) 2 000 Ft
Hengerfejek - 1 síkolt, 2 normál 3000Ft / 2000Ft
Fékrásegítő 1 000 Ft
Pedálok
Generátor 2 500 Ft
Első fékbetétek 4db (200km) 500 Ft
Ablakmosó-tartály
Első/hátsó teleszkópok 500Ft /db
Csoportkábel 4 000 Ft
Benzinszintmérő úszó 500 Ft
Duda kürt 500 Ft
100Ah-s perion akksi!!!!!!!!!!!! Egyszer használt!!
Az árakban megegyezünk, ezeket rég írtam oda, sokindentől függ, mi mennyiAnno ennyi jutott eszembe, jópár dolog kimaradhatott, az a biztos, ha kérdeztek
Junior: Ülések eladók csak a gyári skodások vannak, mert a citroen huzata eléggé kiszakadt a csattanáskor
[Szerkesztve] -
Tul
aktív tag
válasz
junior_boy #53 üzenetére
A váltóm 4 sebességes. Motorra mondj valami árat, ha tényleg érdekel
A komplett motor kellene, vagy csak főtengely, meg csapágysor? Van két garnitúrám, de az egyikben csak 3 henger azonos (mind a 4 ''B''-s, de az egyiknek picit más a kialakítása). Ez van a blokkban most. Mire beszereztem a másik garnitúrát, ami nyilván tökéletesen egyforma, összetörték a kocsit, így nem került beépítésre. A műszerfalat elvitték 7k-ért, de komolyan mondom, fogok csinálni még, mert mindenkinek az kéne, és van, aki adott volna 8-at is, csak várjak még egy hetet..
Elvitték az elektromos ablakokat is
Van 3 hengerfejem is, közülük egy síkolt, vagy másfél milit szedtek le belőle. Na szóval, mindenem van, csak össze kell szerelni
-
Tul
aktív tag
olyan 10 körül (este) írom a listát
-
Tul
aktív tag
halihó...
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
fel
-
Tul
aktív tag
fel
-
Tul
aktív tag
Huszonhatodikán megyek pestre, bármit fel tudok vinni, addig kellene írni, hogy egyszerű legyen
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
fel
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
-
Tul
aktív tag
fel
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
26-odikán megyek Pestre, ha valakinek valam ikell, írja most
Egyébként Miskolc, Nyíregyháza és Tiszaújváros, ahol át lehetne venni az alkatrészeket.
-
Tul
aktív tag
Kipufogóm van, elég jó állapotban!! Nekem egy durva hangzású házi ''sportdob''(
) volt rajta, az eredetijét nem sokat használtam. Ha kell, felviszem és megnézed, tényleg jó állapotnak örvend. Meg elvihetem a másikat is, 3 csavart nem nehéz kicsavarni, ha meghallod, megveszed
Nagyon szép hangjva van, bár ez nyilván egyszerűségéből fakad, színtiszta, eszméletlenül mély, visszadurranthatós, hörgős
Olyan 8 centi körüli átmérője van. Ha gondolod, keresek képet és majd küldök.
-
Yocee
aktív tag
26.-áig? remek, csak privátba küldd el a telszámodat. az jó. gondolom a műszerfalat nem akarod bagóért (3-4et tudok most rászánni), eladni, úgyhogy akkor azt add el nyugodtan. És mi a helyzet a kipufogóddal?
-
Tul
aktív tag
Az összes fékpofát megkapod egy ezresért, meg egy tábla csokiért (milka vagy boci), ha tudsz várni 26-odikáig, mert akkor megyek pestre kocsival. Tiszaújvárosban, Nyíregyen, meg Miskolcon bármikor át tudod venni.
A műszerfalra mondj egy árat, mert már van rá jelentkező.
Különben ha bármi kell még, most nem rádbeszélni akarom, de tényleg ritkán járok kocsival Pesten. Ismerősöknek, vagy neked, mindent fel tudok akkor vinni -
Tul
aktív tag
-
Tul
aktív tag
A fékalkatrészek listája?
Első fékpofák (4db), törés előtt 500km-t volt az autóban, de ezt látni is lehet, nem csak duma. 4db hátsó fékbetét, ezek teljesen újak. Két bontatlan első munkahenger felújító szett (ezek csak kábé 10 tömítés per zacsi, asszem 500ft/db volt, szóval nem nagy ügy, de hasznos). Valamint két új kézifékbowden.
Ezenkívül minden van, ami egy skodában, nem utolsó sorban működtek is
Van 3 főfékmunkahengerem! -> De ezek is voltak autóban.
Képet a műszerfalról találsz a hasznaltauto.hu-n, valamint a skodaklubon, de mindjárt adok neked linket. -
Yocee
aktív tag
Kőne: egy működő kép, pl a műszerfalról. és az új fékalkatrészek listája.
-
Tul
aktív tag
fel
-
Tul
aktív tag
Nah, vegyen valaki valamit
Nagy szükségem van pénzre
-
Tul
aktív tag
Elektromos ablakemelőim is vannak
Direkt és csakis skodába
-
Tul
aktív tag
Szia!
Na itt fogtál meg, mert a gyári ülések vannak meg, bár azok elvileg sértetlen állapotban (az elsők). Nekem nem olyan rátolhatós semmilyen fejtámla volt benne, én az egész ülést kicseréltem. Két Citroen bx33-as ülése volt benne. Abban már használható (mind kénylem, mind védelem szempontjából) a fejtámla és nagyon fain volt, jól néztek ki, kényelmesek voltak, és az ülőlap dőlését is tudtad állítani -
Grillo
őstag
Szia! Vannak fejtámlák? Mert barátnőmék 105s-ébe kéne.
Előre is kösz. -
Tul
aktív tag
up
-
damatic
tag
Milyen színű - törtfehér?
-
Robika37
csendes tag
csak ,benéztem,köszi most szedtem szét a régit(1981 120L)
+vettem egy újat (1989 120L 5-seb)
80-éves bácsié volt Merkur-os gari jegy a kesztyűtartóba........... -
Tul
aktív tag
fel
-
Hoek
tag
Igen a müszerfalra gondoltam. A családban van egy 120as. Sajnos én sem vagyok tisztában az árakkal. Tényleg jól néz ki, de igazából nincs rá szükség. Gondoltam jó poén lenne, ha nem túl drága.
-
Hoek
tag
Nagyon zsír !
Hogyé' méred ? -
Tul
aktív tag
Ilyenek pl az órák: [link]
[Szerkesztve] -
Tul
aktív tag
hahó
-
Tul
aktív tag
Milyen nyugati szutykokkal jártok ti, hogy nem keresitek a skoda alkatrészeket??
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
up
-
Tul
aktív tag
up
-
axlrose32
őstag
UP a jó kis autónak.UP
Már majdnem elfelejtettem milyen érzés egy skodát vezetni de tegnap hála istennek lett egy új családtag : FAVORIT 135L.Élmény ,én legalábbis szeretem. -
Tul
aktív tag
Összetörték a hátulját, javíthatatlan lett
Ezért eladő minden, ami csak benne volt
Figy!
Van egy komplett motor, új főtengellyel, gyűrűkkel. Építhettek belőle homokfutót, akármit..értitek?!! Nagyan megéri!!
de komolyan, van szinte mindenem, akit érdekelnek alkatrészek, írjon, van amiből több is van. Főtengely és hüvelygarnitúrám pl van egy plussz a komplett motoron kívül. Hengerfejek, normál és síkolt (elvileg 1.4mm van leszedve), 4-es váltó, féltengelyek, féknyergek, tárcsák, betétek (új is).. Ajtók, üvegek, lámpák..stbstbstb..
Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest