Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
santa clause #3410 üzenetére
1, te nem kérhetsz újat, a bolt dönti el, hogy neki melyik verzió a leggazdaságosabb (új, felújított, pénz vissza)
2, a pluszban küldött dolgokért nem tartoznak felelősséggel amennyiben azt nem ők kérték (amit kétlek), egy e-mail több mint elég lett volna
3, a garanciás ügyintézésnél lévő szállításért nem az eladó, hanem a vevő felel, innentől kezdve nem terheli a szállításért fizetési kötelezettség a szervizt/boltot
4. a visszafizetés általában mindig 1hónap körül van, hisz nem utalhatnak csak úgy ők sem.
Értem én, hogy szar az egész, én is nagyon mérges lennék, de olyanért ne hibáztassunk valakit, amiért nem kéne, mert azzal mi magunk nem vagyunk tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest