- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somin83
csendes újonc
válasz
morfondőr #3333 üzenetére
Én is így tettem, rendeltem egy teljes tokot, az is megrepedt, bár még nem annyira...
Arra tippelek, hogy az a feszítés, amit akkor kap az ajtózsanér, ha folyamatosan be van zárva sok neki. Most az új esetében nem hagyom hetekre becsukva a tokot, hátha akkor nem reped tovább, egyenlőre úgyis vége a vizes szezonnak...
@Balubike75: KÖszi!
-
Somin83
csendes újonc
Sziasztok,
elkészült egy evezős videóm: https://youtu.be/YZm1FjPrRFs
Ehhez kapcsolódó kérdés, hogy járt már valaki úgy, hogy a vízálló tok ajtaja az ajtó és zsanér találkozásánál megrepedt? Ez egy db műanyag, egybe öntve és bár nem mozog és nem szivárog azért ezt is lecseréltem. De az újabb rendelt darabon is megjelent egy repedés ugyanott...
Lehet hogy az a baj, hogy sokat volt a tok csukott állapotban és a folyamatos feszítés miatt megrepedt?
-
Somin83
csendes újonc
Tudja valaki hogy a vizálló tok hátlapját külön lehet-e venni?
Megrepedt a zsanérnál, ha nincs más mód veszek tokot, csak elég lenne a hátlap is, de eddig nem találtam sehol külön.Köszi
-
Somin83
csendes újonc
válasz
Gaben1987 #2864 üzenetére
Tegnap csináltam 4K videolapse módban timeplase-t.
Az eredmény: 2880x2160 (4:3)!, 30 FPS, 22164 kb/s
hátőőőő, na ilyen beállításokat sehol nem találok a menüben, még a fotó képméretnél sincs ilyen, pedig ott vannak 4:3 arányú beállítások.
Ráadásul 30 FPS, jó mondjuk erre van ideje timelapse közben...
-
Somin83
csendes újonc
Összeraktam a kameráról készült videókat az eredeti time lapse-szel így látszik, hogy mozgott a kamera és milyen adaptereket használtam. Ha vízszintesen kell forgatni a kamerát, akkor simán megáll rajta, még ragasztani sem kell.
-
Somin83
csendes újonc
-
Somin83
csendes újonc
válasz
SkyS1gn #2837 üzenetére
Igen, a videolapse eredménye egy kis méretű mp4/mov file amiben már össze vannak fűzve a képek. FHD, 30 FPS, 24 000 kbit/sec.
A sharpness nálam soft-ra volt állítva, nekem ez jött be a legjobban.
A mozgást alapvetően már a windows movie makerben is rá lehet tenni (Animációk -> Pásztázás és Zoom), de ebben az esetben a kamera mozgott. Egy IKEA ordning konyhai időzítőre rögzítettem, azzal csináltam a mozgást. Erről lesz majd videó is.
-
Somin83
csendes újonc
Sziasztok,
készítettem timelapse videót az sj5000x elite-tel.
Videolapse módban készült, tehát nem én fűztem össze képekből az egészet. Nekem bejön ez a funkció, kényelmes, bár nyilván vannak korlátai (éjszakai timelapse).
-
Somin83
csendes újonc
válasz
Morzsibácsi #2507 üzenetére
Először én sem jöttem rá, hogy mi a legjobb rögzítési mód autóban ill. függőleges üvegen (pl repülő), de aztán rájöttem, hogy a csíptető kivehető és alul és felül is van menet, így nagyon sokféleképpen lehet rögzíteni. Előtte kb egy komplett kanyart építtettem a tappancs és a vízálló tok közé, hogy ne fejjel lefelé legyen a kép...
A lenti videóban használtam is nem keveset így rögzítve. (ez még 1.25-ös firmware volt, az 1.3 utána jött ki) -
Somin83
csendes újonc
válasz
Lac-coo #1981 üzenetére
MP4 videó fájl, 22158 Kb/sec, 1920x1080 pixel. Movie Maker exportnál ajánlott típust választottam, semmit nem állítottam.
A kamera januári, de már cserélt, mert az előző példány (decemberi) esetében voltak olyan framek, amelyek fekete foltosak voltak, mintha kiégtek volna.
Greyvshop-tól rendeltem, korrekten intézte a garanciát is.
-
Somin83
csendes újonc
Sziasztok,
nekem az első akciókamerám az SJ5000x elite, így összehasonlítási alapom nincs, de egyenlőre inkább többé , mint kevésbé elégedett vagyok.Ez a videó teljes egészben az elite-tel készült:
https://www.youtube.com/watch?v=a18n5bqtp5s
Minden ki volt kapcsolva, tehát se GYRO, se WDR, FOV: off állapotban. Ez még az 1.2.4-es firware-rel készült. 1080F30, egy snitt van 1080F60-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest