- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Vasinger! #14069 üzenetére
Igen, ha kilépsz az app-ból akkor is folytatja a felvételt. Viszont ha utána a kamerán is kinyomod a wifi-t felvétel közben, akkor megszakad a felvétel. Nem tudom, hogy miért van így és sem voltam biztos benne, de most direkt kipróbáltam.
A kamera kijelzője kialszik, de ezt megteszi sima, wifi nélküli felvételindítás után is.Sokan panaszkodnak az app-ra, nekem droidon és ios-en is jól működik.
-
-
-
-
Attila444
aktív tag
válasz
Vasinger! #11031 üzenetére
Igen, ez egy létező probléma. Én minden vevőnek elmondtam, hogy vigyázzon rá, óvatosan nyomkodja, mert könnyen túl lehet nyomni, 1-2 embernek azért így is sikerült beszakítania. Gari szempontból eléggé határeset, a bolt jóindulatán múlik, hogy megjavítják-e.
Amúgy az oldalsó gombokat pont nem is kell használni víz alatt, beállításnál meg ki kell venni a tokból.Persze nem jó, hogy így van, de szerencsére erre rájött a gyártó is és csinált hozzá egy új tokot. Az új kamerák már ezzel a tokkal jönnek, de külön is meg lehet venni.
-
krumplista
tag
válasz
Vasinger! #11024 üzenetére
Láttam ilyet, cseréltem kapcsolót is, azért tudom. A haverom gépével is ez volt, meg az enyémmel is. Az enyémet tokostól leejtettem kb. 15 centiről, természetesen a gombra esett, az meg benyomta a kapcsolót.
Itt megnézheted hogy is néz ez ki belülről: KÉPEK Amikor csináltam a képet csak a nyomorult telefonom volt nálam, úgyhogy a minőség miatt bocsi, de a lényeg látszik: A bal oldali kapcsoló (a kamerán a felfele léptető) hátulja kitört az ütéstől.
Lehet külön gombot venni: LOMEX A boltban polcról levéve 70Ft darabja (legalábbis mi annyiért vettük 2 alkalommal is.)(Zárójelben megjegyezném, hogy a videón amit linkeltél a 28. másodpercnél kurv@nagy beverődés van a felső gombon, amit szerintem legalább 1 méterről leejtve lehet csak szerezni, sima nyomkodástól biztosan nem.)
-
válasz
Vasinger! #10274 üzenetére
Azt, hogy nem a testemhez simult mint korábban hanem köztem és a kamera között annyi hely volt, hogy még láttam is a képét ha lenéztem.Gondolom ez volt a baj, a légáramlat mozgatta. Ezen ma változtatok, megnézem változik e valamit. VAGY a kabát a baj, azaz, hogy nincs és a pántok lazábbak. Első körben inkább azokon húzok.
Amúgy egyre jobban azon az állásponton vagyok, hogy a 4000+ 1080P 30fps-el egy kalap kaki. Az 60-ra van kiélezve.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Vasinger! #10069 üzenetére
Ez így már jobb. Merev villás országúti?
7:20-nál a szőke néni nem igazán volt barátságos, hogy beálljon a párja mögé, vagy valami!Nem tudom, de most tegnap feltöltöttem konvertálás nélkül YT-ra nyers .MOV-o tés megdöbbenve tapasztaltam, hogy mindennél rosszabb videót konvertál belőle! Még akkor is jobban jár az ember, ha előtte maga konvertálja valami másra és azt tolja fel!
Másik furcsaság, hogy amit feltöltöttem .WMV file-t a Google Drive-ra és megosztottam, Youtube-os lejátszóval jeleníti meg, pedig nem azért töltöttem fel, hogy ablakban meg lehessen nézni - persze az is tré.
Fogalmam sincs, mivel lehetne vágni a .MOV-okat minőségromlás nélkül. A videókat nettósítanám, a mócsingtól megszabadulnék, de nem várnám, hogy kockásodást kelljen átélniKi mit használ editálásra, konvertálásra?
-
mozo78
csendes tag
válasz
Vasinger! #10030 üzenetére
Elnézést, azt nem írtam, de vízállóban, kormányra rögzítve. Tegnap teszteltem nagyobb motorokon is 650-es V2-s motoron kormányra rögzítve, és 800-as egyhengeres "légkalapácson" sisak oldalára rakva. Mindkét esetben vízálló tokban. Majd csinálok belőle valami vágott verziót. Gyorsan átpörgetve úgy látom megint beleestem a piros néha rózsaszín hibába. Eddig csak Sony Xperia Z2-n találkoztam ilyennel.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Vasinger! #10039 üzenetére
Ja, látom,, én sem tudtam jól feltölteni. Itt az enyém Gdrive-on wmv-be konverrtálva, részlet, ez a legdöcögősebb szakasz
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Vasinger! #10030 üzenetére
Én simán bepattintottam a fekete, nyitott tokba és kész.
Nem tömködtem semmivel de ettől függetlenül csak a "hang" javult.
Elsőként a zárt vízálló tokban hagytam de azzal nagyon összeszedte az út, váltó, fékkarok zajait.
Aztán a nyitott feketét teszteltem de ég és föld, szinte csak a szél zaj hallatszik be mint zavaró hanghatás.
Két tokban a képi visszaadás viszont kb. egy kategória.
Nem járok földúton de épp elég rázó van a hazai utakon.Nincs fent yt-n de ha érdekel innen, leszedheted és megnézheted.
Szerk: Azóta talán még inkább rázás mentesebb a kép mert telót cseréltem mivel ahogy a képeken látni ami akkortájt a bringán volt, nem igazán nevezhető annak.
-
-
mm89
őstag
válasz
Vasinger! #9919 üzenetére
Nekem volt wifis. A terv az volt, hogy motoron ne kelljen a sisakon vacakolni a beállítással, hanem telefonnal könnyebb. Na kiderült, hogy nagyobb macera a telefont elővenni és azon nézni a képet, mint tükörből beállítani. Aztán egy teszt felvétel és kész.
SymbianOS
Csak nekem volt értékelhetetlenül lassú a wifis adatmozgatás?
Ráadásul ha csak vissza akartam nézni akkor is először az egészet átmásolta a majd le tudtam játszani, nem élőben streamelte.El is adtam és vettem még egy simát.
-
krumplista
tag
válasz
Vasinger! #9916 üzenetére
Mivel csak az előlap színe más, ezért szerintem nincs jelentősége. Ha tokban használod ígyis-úgyis melegedni fog. Nekem fekete van, sisakon használom, de még nem volt a melegedésből adódó problémám.
A wifis verziónak akkor van előnye, ha úgy szeretnéd beállítani a felvételt, hogy te fizikailag nem látod a kijelzőt. Pl. mondjuk sisakod tetején, vagy mondjuk mikor szemből akarod magad venni, vagy csak egyszerűen nem férsz oda a kijelzőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged