Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
winamp
tag
Hát nekem fix, h nem a táp a szar! Csak akkor csinálja egy bizonyos dolog be van dugva(vga)! De ha helyette akár +3 winyot is rákötök, akkor sem csinálja! Azt bírja, pedig oda több kraft kell!
-
winamp
tag
Na én vok a másik akinek sípol a Kodegány tápja! De csakis akkor sípol, ha a 9500as kari van rádugva, ha kihuzom kusba megy! Biztos hogy birja, mert ha helyette vmit dugok rá vagy többet is akkor sem sipol nekem, csak ha a vga-t a táprol nyomatom... Ma jön egy 400as táp hozzám, hogy azzal müxik-e!
Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 2g
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest