Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex02
csendes tag
válasz
Proton79
üzenetére
Akkor egy kicsit pontosítok, nem a hardverrel van probléma, nem bad sectorról van szó, a program maga nem tudja olvasni a fájlokat, mert vagy vírus vagy bármi beleirkált a fájlok fejlécébe, ez kb olyan mint ha szövegszerkesztővel megnyitok egy audio fájlt és beleírok bármit, ezután elmentem, többé már nem tudja lejátszani egy program se. Például az LFS-t elindítottam és bár betöltött a játék, a textúrákat és sok egyéb dolgot nem volt képes megnyitni, használni, de ezeket a hibákat írta is folyamatosan töltéskor. Játék közben minden hófehér volt, semmi textúra
Letötöttem egy szűz LFS-t feltettem és hibátlanul működik,szóval a fájlok fizikailag olvashatóak - írhatóak. Ezért feltételeztem valamiféle kártevő program jelenlétét vagy talán valami oprendszerhibát. Ez pont akkor történt miután új Win8at tettem fel, ám vírusirtót azt mellőztem kivételesen, majd letöltöttem és telepítettem egy tört verziójú wave editort és a következő oprendszer indulás után ez a jelenség fogadott. Feltettem egy Win7et de megdöbbentő módon maradt a probléma, ekkor már tudtam hogy a fájlokkal van gond, itt már felment a pumpa..
Egyébként köszi a segítőkészségedet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letötöttem egy szűz LFS-t feltettem és hibátlanul működik,szóval a fájlok fizikailag olvashatóak - írhatóak. Ezért feltételeztem valamiféle kártevő program jelenlétét vagy talán valami oprendszerhibát. Ez pont akkor történt miután új Win8at tettem fel, ám vírusirtót azt mellőztem kivételesen, majd letöltöttem és telepítettem egy tört verziójú wave editort és a következő oprendszer indulás után ez a jelenség fogadott. Feltettem egy Win7et de megdöbbentő módon maradt a probléma, ekkor már tudtam hogy a fájlokkal van gond, itt már felment a pumpa..
Egyébként köszi a segítőkészségedet!