Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex02
csendes tag
válasz
Proton79
üzenetére
Akkor egy kicsit pontosítok, nem a hardverrel van probléma, nem bad sectorról van szó, a program maga nem tudja olvasni a fájlokat, mert vagy vírus vagy bármi beleirkált a fájlok fejlécébe, ez kb olyan mint ha szövegszerkesztővel megnyitok egy audio fájlt és beleírok bármit, ezután elmentem, többé már nem tudja lejátszani egy program se. Például az LFS-t elindítottam és bár betöltött a játék, a textúrákat és sok egyéb dolgot nem volt képes megnyitni, használni, de ezeket a hibákat írta is folyamatosan töltéskor. Játék közben minden hófehér volt, semmi textúra
Letötöttem egy szűz LFS-t feltettem és hibátlanul működik,szóval a fájlok fizikailag olvashatóak - írhatóak. Ezért feltételeztem valamiféle kártevő program jelenlétét vagy talán valami oprendszerhibát. Ez pont akkor történt miután új Win8at tettem fel, ám vírusirtót azt mellőztem kivételesen, majd letöltöttem és telepítettem egy tört verziójú wave editort és a következő oprendszer indulás után ez a jelenség fogadott. Feltettem egy Win7et de megdöbbentő módon maradt a probléma, ekkor már tudtam hogy a fájlokkal van gond, itt már felment a pumpa..
Egyébként köszi a segítőkészségedet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dayton Audio ND91-8 3,5"-os szélessávú hangszórók
- PS4 FAT 12.02 GoldHen
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letötöttem egy szűz LFS-t feltettem és hibátlanul működik,szóval a fájlok fizikailag olvashatóak - írhatóak. Ezért feltételeztem valamiféle kártevő program jelenlétét vagy talán valami oprendszerhibát. Ez pont akkor történt miután új Win8at tettem fel, ám vírusirtót azt mellőztem kivételesen, majd letöltöttem és telepítettem egy tört verziójú wave editort és a következő oprendszer indulás után ez a jelenség fogadott. Feltettem egy Win7et de megdöbbentő módon maradt a probléma, ekkor már tudtam hogy a fájlokkal van gond, itt már felment a pumpa..
Egyébként köszi a segítőkészségedet!