Hirdetés
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex02
csendes tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szuper
Most elő is vettem a gagyi Logitech Wingmant, jó az míg nem lesz egy normális vezérlőm. Hát akkor feltöltöm a napokban a weboldalamra. Garantálom h ezt a szimulátort nem lehet megunni!
Kb 2 napja történt egy kisebb tragédia a gépemen, a fájlokat olvashatatlanná tette valami, az LFS is áldozatul esett, azt hittem megőrülök, a több évnyi összegyűjtött beállítás stb odavész.. de szerencsémre pont a lényeg maradt olvasható, hát nagy megkönnyebbülés volt. Szerintem valami vírus lehetett, újra is húztam a rendszert, bára víruskereső nem talált semmit, érdekes, nem tudom mi tehette ezt a aljas dolgot, ilyesmivel még nem találkoztam számítógépes pályafutásom alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 0.6b t ajánlom 
Most elő is vettem a gagyi Logitech Wingmant, jó az míg nem lesz egy normális vezérlőm. Hát akkor feltöltöm a napokban a weboldalamra. Garantálom h ezt a szimulátort nem lehet megunni!
Kb 2 napja történt egy kisebb tragédia a gépemen, a fájlokat olvashatatlanná tette valami, az LFS is áldozatul esett, azt hittem megőrülök, a több évnyi összegyűjtött beállítás stb odavész.. de szerencsémre pont a lényeg maradt olvasható, hát nagy megkönnyebbülés volt. Szerintem valami vírus lehetett, újra is húztam a rendszert, bára víruskereső nem talált semmit, érdekes, nem tudom mi tehette ezt a aljas dolgot, ilyesmivel még nem találkoztam számítógépes pályafutásom alatt