Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasz. A hivatalos oldalon állítsd be, hogy sz összes nehézséget látni akarod, és akkor az event menüben fel kell kínálnia mindent. illetve tegnap-tegnapelőtt volt egy kis BUG a menüben, a játékon belül, ma már jónak kell lennie. Az auto club revolutiont én is próbáltam, passzoltam is már jó régen. A simracewayben és az online evrsenyzésben jártas dogmandan75 nevű külföldi játékos csak annyit mondott, hogy a daytonai pályának bizony alattomos , trükkösnek kell lenni, az ACR-ben pedig tükörsima. Ő be is fejezte az ACR-t ekkor.
Lényeg, hogy üdv a játékban, milyen néven hasítasz, azt írd be, különben nem tuti, hogy megismerlek majd... ha játszom. Most néztem, hogy több követelményt is csak éppenhogy megüt a számítógépem...Elég tré, szar a gépem, ez a helyzet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lényeg, hogy üdv a játékban, milyen néven hasítasz, azt írd be, különben nem tuti, hogy megismerlek majd... ha játszom. Most néztem, hogy több követelményt is csak éppenhogy megüt a számítógépem...Elég tré, szar a gépem, ez a helyzet