- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
xYAZZYx
csendes tag
képzeljátek el nem olyan régen (szinesebe!) be akartak venni eggy klánba... eggyik ygerek mondta h irjak a karimrol ilyan dolgokadt "de mindent" meg hogy miko kezdtem jáccani...
nemrég kezdtem el greece serveren jáccani eggy 53-as bowwal full str garement 3-as gap meg van neki angyalszárny+farkas meg minden de az vele jár volt eggy lvl 52-es +5-ös bowom másnap belépek má nicsen -.-" de ez még mind jó is lenne ha nemkéne 100 szor próbállkozni hogy beengedjen de ha beenged háth ennyi xDjah és ha valaki jáccik greecen
akko jöhet free taxira! LvL 20 fölött 80 K penon fighter taxiaz szerintetek drága??meg am szerintetek mértkellett irnom a karirol??? de most az a lenyég van eggy ll 3-as gklánomm ^^ énvook guildmester
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest