- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Senki többet?
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Az egyik ismerősöm kinézett magának egy Shuttle alaplapot és tőlem kért róla véleményt... Nos neki is mondtam, hogy fogalmam nincs róla, de megígértem, hogy utánakérdezek! Amennyiben valaki tudna tapaszatlatokkal segíteni az kérem tegye meg!
A páciens alapadatai elég jónak mondhatóak, ez idáig rendben is van, de elsősörban olyasmire lennénk kiváncsiak, hogy mennyire stabil, tuningbarát-e?
íme a kiválazstott: [L]http://www.shuttle.com/hq/product/mainboard/specs_m.asp?M_id=49[/L]
Előre is köszi! -
Clyde22_
tag
Sziasztok! Nagy problémám van! Adott egy Shuttle lap, amiben nem ment egy vadi új 80-as vincsi, gondoltam nosza, BIOS-frissítsünk!! 40 perc keresés után találtam meg a lapon egy jelzést: ''661v20'' a bal felsö sarokban, a szélsö ISA mellett. Leszedtem és feltettem a 661VS155.BIN file, és persze nem indult el azóta... Az a baj, hogy van ''661v V2.0'' lap és ''661 V2.0'' is... Asszem a rosszat raktam fel...
Légyszi segítsetek, mert akié a lap, az vasárnapig be kell fejezzen néhány rajzot, valami könyvöz kell!! Én rontottam el neki.. ;]
Elöre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Opel topik
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest