Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Senki többet?
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Az egyik ismerősöm kinézett magának egy Shuttle alaplapot és tőlem kért róla véleményt... Nos neki is mondtam, hogy fogalmam nincs róla, de megígértem, hogy utánakérdezek! Amennyiben valaki tudna tapaszatlatokkal segíteni az kérem tegye meg!
A páciens alapadatai elég jónak mondhatóak, ez idáig rendben is van, de elsősörban olyasmire lennénk kiváncsiak, hogy mennyire stabil, tuningbarát-e?
íme a kiválazstott: [L]http://www.shuttle.com/hq/product/mainboard/specs_m.asp?M_id=49[/L]
Előre is köszi! -
Clyde22_
tag
Sziasztok! Nagy problémám van! Adott egy Shuttle lap, amiben nem ment egy vadi új 80-as vincsi, gondoltam nosza, BIOS-frissítsünk!! 40 perc keresés után találtam meg a lapon egy jelzést: ''661v20'' a bal felsö sarokban, a szélsö ISA mellett. Leszedtem és feltettem a 661VS155.BIN file, és persze nem indult el azóta... Az a baj, hogy van ''661v V2.0'' lap és ''661 V2.0'' is... Asszem a rosszat raktam fel...
Légyszi segítsetek, mert akié a lap, az vasárnapig be kell fejezzen néhány rajzot, valami könyvöz kell!! Én rontottam el neki.. ;]
Elöre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Lexus, Toyota topik
- Kutya topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest