- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Senki többet?
-
Zsiba
senior tag
Üdv!
Az egyik ismerősöm kinézett magának egy Shuttle alaplapot és tőlem kért róla véleményt... Nos neki is mondtam, hogy fogalmam nincs róla, de megígértem, hogy utánakérdezek! Amennyiben valaki tudna tapaszatlatokkal segíteni az kérem tegye meg!
A páciens alapadatai elég jónak mondhatóak, ez idáig rendben is van, de elsősörban olyasmire lennénk kiváncsiak, hogy mennyire stabil, tuningbarát-e?
íme a kiválazstott: [L]http://www.shuttle.com/hq/product/mainboard/specs_m.asp?M_id=49[/L]
Előre is köszi! -
Clyde22_
tag
Sziasztok! Nagy problémám van! Adott egy Shuttle lap, amiben nem ment egy vadi új 80-as vincsi, gondoltam nosza, BIOS-frissítsünk!! 40 perc keresés után találtam meg a lapon egy jelzést: ''661v20'' a bal felsö sarokban, a szélsö ISA mellett. Leszedtem és feltettem a 661VS155.BIN file, és persze nem indult el azóta... Az a baj, hogy van ''661v V2.0'' lap és ''661 V2.0'' is... Asszem a rosszat raktam fel...
Légyszi segítsetek, mert akié a lap, az vasárnapig be kell fejezzen néhány rajzot, valami könyvöz kell!! Én rontottam el neki.. ;]
Elöre is kösz!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- eBay
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Robotporszívók
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest