- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Én figyeltem ezt tegnap és nálam halványan tükröződik a műszerfal teteje, pedig a reflection detail csak medium-ra van téve.
Amúgy azt kell mondjam, nem olyan könnyű ez a progi. Pedig direkt rögtön kormánnyal kezdtem. Vannak versenyek, ahol pl. egyből megvan corner master, máshol meg egyszerűen képtelen vagyok nyerni. Másik, néhol, pl. Japan retro versenyeknél eleve széttuningolt autóval van csak esély, de arra még nincs pénzem (full works). És ez relatíve az elején van még.
-
frame>24
addikt
válasz
TannerHUN
üzenetére
Jah, sajnos, most tőlem is kapod, de TDU2 a jelenlegi állapotában elbújhat e mögött (kissé grafikában is), de irányításban főleg. Én nagy hibát követtem el vele. Kaszinózni lehet, ha épp nem bugos az is...
EZ, meg a Sift 2 Ánlíssd, fizikában tényleg olyan, hogy az autó a fingtól is megpördül, meg szétrepül, volt, hogy sima fékezéstől keresztbe fordultam, pedig egyenes vonalban mentem, nem rántottam a kormányt. DE, még így is, messze jobb irányítása van, mint TDU2
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Arch Linux
- Napelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Horgász topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest