Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Bocsi, pont most xarakodott a netem és 2x ment el a hsz...

-
AthlonXP
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ez egy laza kis bukfenc, én szinte majd minden 2. versenyen el játszom ezt billzettel.

Ez ilyen, sztm ő is azzal vezette a mozdulatból itélve. Az egy enyhe ívű gyors kanyar volt, amit kormánnyal szépen le lehetne követni íven ( gondolom ), de billzettel egy apró mozdulat és az autó már irányíthatatlanná is válik azonnal. Én ilyenkor szépen lefékezek ameddig kell, de ilyenkor ha közel vannak a többiek mögöttem, akkor ők simán elmennek, ha csak nem csinálok egy kisebb tömegkarambolt, mert az is előfordul azért.
Most néztem amúgy, hogy a végső GT1-es sorozat nem fog megnyílni, mert ahhoz a GT3 utolsó szakaszának mind az öt versenyén dobogós helyezést kéne elérni. Esélyem se lesz rá...

Mondjuk ez is érdekes, mert még most vagyok a karier 30%-ánál, de 5 verseny múlva már mehetnék is a döntőbe, szóval elég lazára van véve ez a bajnokság.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Napelem
- Parkside szerszám kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- World of Warships
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest