Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
nekem az egyik kedvencem
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).más, pár kérdés:
- DLChez felrakom az origint, regelek, és boldog vagyok? pcn játszom
- mik a legjobb autók, mi a shift1 Nissan GTR works helyi megfelelője sebesség/kezelhetőség terén?
- online érdemes próbálkozni vele? -
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
ezeket mind elismerem.. de akkor is rühellem

(#1449) TheChos3nOne
valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák

- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).