Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
nekem az egyik kedvencem
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).más, pár kérdés:
- DLChez felrakom az origint, regelek, és boldog vagyok? pcn játszom
- mik a legjobb autók, mi a shift1 Nissan GTR works helyi megfelelője sebesség/kezelhetőség terén?
- online érdemes próbálkozni vele?
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).