Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mrbig25
üzenetére
Néha még a kerékvetőt se szereti, ha érinted. Ha clean lap kell, én a rázókövek közelébe se megyek.

Ma mentem 20 körös Spát Acura NSX-szel. Állat egy gép, a Scion tC után sokkal jobban dobálja a seggét, de ez érthető (RWD vs 4WD), viszont a hangja sokkal teltebb. Spa éjszaka meg... azt hiszem nem kell ecsetelnem, az Eau Rouge, a Pouhon (a nagyon gyors dupla balos a pálya közepe felé) és a Buszmegálló-sikán kanyarok is igen nagy kihívást jelentenek.Kis vizuális segítség a pályát kevésbé ismerőknek: Spa pályarajz

Ja, amúgy nem tudom ki vette észre, de valamiféle gumikopási fizika is van a játékban. Az első két körben rettenetesen alulkormányzottak a kocsik (és a fékek se fognak annyira), de a végén már úgy lehet dobálni őket, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A terhelésváltás is kiválóan érezhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs