Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó!
Új hozzászólás Aktív témák

- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux haladóknak
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.