Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Ha a HAMA stúdióakármi verte a sennheisereket akkor neked komoly baj van a hallásoddal...
A westendes MM-ben nem lehet kipróbálni a fejeseket csak megnézegetni, a zene ami bennük megy az nem alkalmas arra hogy meghalld a különbséget... mert valami gagyi ipodkoppintásról küldik bele a zenét... a Sennheiserek nyomába csak az AKG 141-es érhet a médiamárktos választékban... de az meg stúdiófejhallgató, (kevés benne a mély e senn-hez képest)... Ha zenecsináláshoz kell akkor AKG, Ha homeentertainmenthez akkor meg Senneiser. más márka ami kapható magyarországon nem jöhet szóba...
Ja és a 90000 -es sennheiser gondolom a HD650 es lehetett... Ha az nem teccik akkor ott nem a fejhallagtókkal van a gond
ahhoz képest az én HD555-ösöm egy gané..., pedig egy X-fi hangkártyával már ennek is akkora basszusa van hogy letépi a fejedet...
És nem torzít... nem kruttyog, és nem félsz attól hogy tönkremegy a membrán...
Ja ha veszel fejhallgatót akkor azt is figyeld meg hogy kényelmes e ? mert ha egy fél óra után már nincs vér a füledben akkor az nem túl kellemes...
És ha viszel magaddal zenét akkor az mondjuk prodigy - Smack my bitch up legyen , azon meghallod a különbséget, vagy akár egy queen-en is... -
Vassili_Zait
senior tag
Üdv! A Móricz körtér melleti BASYS-ben biztosan kilehet próbálni. Egy kicsit bunkó az eladó
, de attól még kipróbálhatod. Én is ott vettem a Fülesemet... És eléggé jó bevált. Ja és elég olcsó a bolt én a HD 555-ösömet vettem ott 22000ért ... A médijamárktban meg a saturnban pedig 28-29 ezer körül van... ha elmész a basya-be akkor vigyél magaddal minimum egy audiócd-t mert akkor kipróbálhatod egy komolyabb erőlködőn. De szerntem egy kicsit még gyűjcsél pézt és a 8-10e ft-s kategóriában gondolkozz, mert az elett nagyon kommerszek ezek a fejhalgatók, hidd el ott egy olyan ugrás van a minőségben és hangélményben ... 
Szerintem inkább a HD415, vagy HD435 , ezek már Hifi fejesek, és jók nagyon [link]
[link]
Na itt a link...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
matyiGo
aktív tag
http://resources2.basys.hu/files/EH_250.pdf
http://resources2.basys.hu/files/HD_202.pdf
ittvan ni adatlap, azt hiszem ezek az adatok magukért beszélnek, anno amikor én megvettem hd202esem kipróbáltam a 250t, nálunk családi hagyomány a jó hallás, úgyhogy rögvest felismertem a nagy különbséget a 2 füles között!!! MÁS A SZÍNÜK!
najó, azért ha nagyon nagyon odafigyelsz, észrevehetsz némi különbséget a 250es előnyére, de az a kis hajszál nem hiszem hogy megér plusz 6k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahhoz képest az én HD555-ösöm egy gané..., pedig egy X-fi hangkártyával már ennek is akkora basszusa van hogy letépi a fejedet...
És nem torzít... nem kruttyog, és nem félsz attól hogy tönkremegy a membrán...
, de attól még kipróbálhatod. Én is ott vettem a Fülesemet... És eléggé jó bevált. Ja és elég olcsó a bolt én a HD 555-ösömet vettem ott 22000ért ... A médijamárktban meg a saturnban pedig 28-29 ezer körül van... ha elmész a basya-be akkor vigyél magaddal minimum egy audiócd-t mert akkor kipróbálhatod egy komolyabb erőlködőn. De szerntem egy kicsit még gyűjcsél pézt és a 8-10e ft-s kategóriában gondolkozz, mert az elett nagyon kommerszek ezek a fejhalgatók, hidd el ott egy olyan ugrás van a minőségben és hangélményben ... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)