- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Venicnek a 805 elött kéne lenni, a via lap nem lasabb semmivel (azt is használtam párat, A8V-E Deluxe volt az előző lapom bő egy évig), a vinyó viszont iszonyat sokat vissza tud fogni, szal valszínű az lehetett a ludas! Mert hogy a ceka d elötte van a listában az nonszensz, Celeront D-t is használtam, tudom. (Bár melegebb volt mint a NW és az erősebb is volt, így aki ragaszkodott a kék vonalhoz inkább használt P4est túrtam neki...)
UD= United Devices rákkutató program!
http://index.hu/tech/net/rakellen/
Ha érdekel és kipróbálnád, megpróbálhatod a regemmel (1 reg alatt akárhány device lehet, mind egyenrangú. A regisztráció általában sajnos elég sok idő; ill amennyire lehet csapatokba és regisztrációk alá tömörüljünk, könnyeb így kezelni minket; én a HWSW csapatban vagyunk, világszinten első 9x be benne szoktunk lenni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest