- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Vidd be a procit is, hogy indítsák el a kettőt együtt. Ha nem akkor cseréltesd ki a alapot,
ha nem megyy , akkor add el a procit és vegyél másikat. -
lordring
aktív tag
A hozsannázott Soundstorm se egy nagy durranás. Egy sima alaplapi kütyühez képest esetleg, de egy mezei Audigy player-hez sehol sincs. Főleg nem a 2-höz. Emiatt a 3 ficsur miatt lett AN-7, most egyiket sem használom. De egyébként maga a lap nem rossz.
-
lordring
aktív tag
Az igazat megvallva a mikroguru egy kalap ...
Szinte midig sikerült lefagyasztania a gépet, már a legkisebb tuningra is.
Az on the fly overlocking dettó. Ha 100MHz-el megemelem az órajelet, már le is fagy tesztelés közben. Ellenben normál kézi beállításokkal tökéletesen muzsikál benne egy TBred B magos 2000+Xp 210*9,5 MHz-en. -
lordring
aktív tag
Az enyém is mindig ugyanazt csinálta. Beállítottam vmi a BIOS-ban, ujraindulás után már be sem csippantott. CMOS reset, etc.,Semmit nem használt. És mind a 3 lapnak vmi BIOS chip baja volt , utólag kiderült. Először én is a tápra gyanakodtam, le is cseréltem, de az utolső a tápcsere után halt meg. Még jó, hogy a boltos jó ismerős, ezért szó nélkül küldte vissza cserére. Egyébként a lap topikjában a HWSW-n olvashatsz ilyen esetekről sűrűn.
-
lordring
aktív tag
Nem akarok rémeket láttatni, de az a lap igen necces.
Nekem 3(!) db-t kellett visszavinnem cserére.
A negyediket ki se bontottam, eladtam, és vettem AN-7-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest