Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #1517 üzenetére
Az a baj, hogy nem is feltétlenül a legnehezebb lett, viszont a legidegesítőbben lett nehéz az összes közül... nem is a "nehéz" a jó szó rá, mert megvannak a módszerek a könnyítésre, inkább frusztrálóan-egysíkú. sajnálatos...
YAKEN igen, azért annyira nehéz úgymond, mert ellentétben a többi játékkal, itt konkrétan azt kell kitalálnod, hogy mire gondoltak a fejlesztők, mit akartak, hogyan játsszál és pontosan azt ell csinálnod, amit ők leprogramoztak, hogy csinálni fogsz. Ha nem úgy teszel, mert te többet szeretnél elugrálni vagy bármi akkor meghalsz, ez egy igen vagy nem egyenlet. Nem szabad a játékosokat ennyire szűk és előre kijelölt pályára terelni.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #1517 üzenetére
Elsőre tényleg a legnehezebb from játéknak érződik de szerintem ez csak azért van mert a legtöbbünk úgy ült neki, hogy ds/bb módjára akarja átvinni a játékot. Viszont ha az ember ráérez a harcrendszerre, akkor már nem is tűnik bitang nehéznek. Pl. nekem ötödik végigjátszásra 3-4óra között volt már csak a game míg végigtoltam és ebben benne volt a hatred démon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest