Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
Šolaire #1423 üzenetére
Na de a Bloodbornet meg a Nioh végigjátszottam ps4-en ott meg nincs trainer. A Bloodborne volt vagy 60 óra. Amúgy a kedvencem a From Softwaretől.
A másik állítólag készül egy játék az írója is megvan a From Software készíti amiben 10 királyság lesz, és minden királyság végén egy kemény főellenség. Lehet többféle befejezés lesz, de még lehet a sztori írója sincs kész. Úgyhogy ebben a generációban már nem lesz szerintem. -
melega
őstag
Rég játszottam a Sekiroval ideje újra elővenni. Nem jutott rá idő.
Szerintem ha jól megy a biznisz lesz második része is.
A legjobb befejezés arra utal. -
melega
őstag
A BB ben ami zavart a hosszú töltési idő, de ott nincs csalás exkluzív ps 4-es cím végigvittem. Volt vagy 60 -óra.
Amúgy pedig a Dark Soulsnak nem kell folytatás kiforrta magát szerintem.
Sekironak király lenne egy folytatás vagy a Bloodbornenak, de olyat olvastam hogy a következő generációra a dark souls játékok fejlesztői terveztek egy olyan játékot: Amiben 10 királyság van,
és tetszőleges sorrendben haladhatunk a pályák végén főellenségek várnak,
állítólag az írója is megvan.Amíg nem hivatalos érdemes pletykaként kezelni -
melega
őstag
válasz
atainprison #649 üzenetére
Köszi!
-
melega
őstag
Srácok nem tudjátok hogy tudok megküzdeni a bagollyal alternatív hiratában? A true ending addig nem lesz nekem szerintem amíg úgy meg nem küzdök vele azon a helyszínen ahol Lady Butterflyt levertem. Néztem végigjátszásokat, de nem tudom mi kell hozzá hogy megtudjak vele küzdeni azon a helyszínen ahol Lady Butterflyt levertem. Úgy néztem a szobortól ami a fafaragó mellett van lehet oda elteleportálni csak nem tudom mi kell hozzá hogy arra a helyszínre ahol Lady Butterfly volt Shinobi nagymester legyen mit kell begyűjtenem vagy csinálnom? -
melega
őstag
Igen 2. végigjátszásnál már azzal nyomtam az elsővel megszenvedtem nagyon megjelenés napja óta nyomtam tegnapig és a háztetőn ért véget tényleg. 2. végigjátszásnál meg már nem akartam szenvedni majd a végső főellenséggel, ps 4-en a 2. végigjátszással is meg kellett volna szenvednem.. -
melega
őstag
Valamit nem értek mikor a divine bossal küzdök a villámló fák tetején hiába nyomom ugrás közben az R1-et földetérés előtt kontrolleren pedig a boss ki van jelölve és a villámokat nem lövi belé. -
melega
őstag
Tudom mit basztam el, nem Shinobi fatert öltem le a végén hanem Emmát meg egy öregembert, és a kislány akivel az elején találkoztam halott így nemtudok vele beszélni. Néztem végigjátszásba hogy miután megöltem Corrupted Monkot beszélni kellett volna a kislánnyal aki jelenleg halott. Nem nyomtam new game pluszt emiatt, de mostmár mindegy. -
melega
őstag
Végigvittem, és mivel apámat nem öltem meg a játék elején, a szarabb befejezést kaptam volna, de mindent bejártam megjelenés óta és végén azt válaszottam hogy megölöm Emmát,
de mindegy volt mert ha Great Shinobit leölése mellett döntök a végén azt a Genichirot ölöm meg akkor a szar befejezésem lett volna,
mert apámat vagy baglyot nem öltem le játék közben. -
melega
őstag
Olyan gondom lenne hogy a játék:
Néztem végigjátszásokat, corrupted monkeyt leöltem az első formájában, de a másodikban nem bírom, tudom hogyan jutnák el arra a helyszínre ahol megtalálható, de a sátrat nem akarja felkapni a kötélfigura aki elvinne arra a helyszínre. Így nem birom leölni 2. fázisában, nemtudom kulcs kéne hozzá? -
melega
őstag
Srácok eljutottam a majomig, Lady Butterfly kivételével minden helyszínt bejártam.
A majomtól már rohadt nehéz a játék nekem, nem mintha eddig leányálom lett volna.Ahol a 4 majmot kell leölni akikről képek vannak az is megvan, a játék utána kiteleportált egy fontos helyszínre ahol új kardot kaptam, onnan vissza lehet jutni a kongói templomba. -
-
melega
őstag
Hol találom előszőr Genichirot?
Visszajutottam a játék elejére, de sehol nem találtam. Most a páncélozott titánnal szenvedek a Kongó környékén. Teszem hozzá Genichiróval még nem harcoltam. -
melega
őstag
válasz
Shadowguard #493 üzenetére
Köszi működnek amiket írtál, még annyi hogy én is pcn játszom viszont én direkt kontrollert vettem ilyen játékokhoz mint a Sekiro ezeket úgy a jó játszani. -
melega
őstag
Olyan gondom lenne a Sekiroval hogy:
1, Az elején sokszor meghaltam utána nem tudtam kilootolni a leölt katonákat elvenni tőlük azt aranyat most sem tudom, ott lebeg a hullájuk fölött de nem tudom elvenni. 2,Nem kapom meg Ichimonjitól az ichimonji itemet hiába ölöm le a szalmakalaposokat 2-szer egymás után persze lopakodva sunyin öléssel csinálom. Ennek ellenére az összes eddigi bosst megcsináltam a Butterfly Ladyt kivéve a lovas volt vagy 4 óra hossza volt az első igazi boss. -
melega
őstag
Srácok eljutottam az első igazi bosshoz a lovashoz, még a Sinobi huntert nem öltem meg, azt hagyom egyenlőre.
-
melega
őstag
Srácok egy fontos kérdése lenne:
Túl vagyok az Orgen hogyan tudom a életcsíkomat fejleszteni az imafonalakból amit felveszek? -
melega
őstag
Srácok én is előrendeltem a játékot, majd szerdától vagy csütörtöktől játszhatok vele.
Azért örülök hogy már előre tudom hogyan kell a lovast a bikáét leölni, hogy olvastam az információkat. STB -
melega
őstag
válasz
#10186752 #71 üzenetére
Ügyes vagy.
Annyi kérdésem lenne tőletek hogy a leölt bossok miután leülsz a szoborhoz, ujraélednek vagy sem?
Illetve azok az ellenségek akinek 1 vagy 2 kocka van az életcsíkjuk fölött például a Chaned Ogre vagy sem?Azért mert a DSben és Bloodobneban a leölt bossok nem éledtek újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Politika
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest