- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Olyan itemröl, hogy Fearlessness Powder, hallottatok?
-
onkelz
aktív tag
Ó je, megvan Geni, és a Screen Monkeys, nem is volt olyan borzalmas.Irány Guardian Ape?
-
onkelz
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #1335 üzenetére
ó még a közepe felé, fent a tetőn
-
onkelz
aktív tag
Tudom, nincs jelentősége, de Genichiro előtt sikerült valakinek 17-re feltolni a Vitalityt?
-
onkelz
aktív tag
van valami jó scrap megnetite farm hely? upper towert irja a wiki, de nem adja....
-
onkelz
aktív tag
válasz
#10186752 #1247 üzenetére
Közben nagy csendben kijöttaz 1.04, remélem kicsit nehezitenek a jàtékon, túl lightos
Shinobi Artsban kifejlesztettem mindent, jelenleg van még hàrom Skills Three, a Prosthetic az Ashina és a Temple Arts.Vannak olyan képességek, amik feltétlen szükségesek most nekem?Genichiro és Monk elött vagyok, de vàr még Schichmen a gödörrben és két Headless.Vitalitym 15, AP 3, mindegyiken szeretnék még egy szintet lépni mielött Genyóhoz megyek.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #1237 üzenetére
Köszi kipróbålom, de a dust 1-3, 1-2 alatt mit értesz?
-
onkelz
aktív tag
Corrupted Monk (Mibu) ellen valami nem túl sok idöt igénybe vevö taktikàja van valakinek?
-
onkelz
aktív tag
màrminthogy Sunken Valley....
-
onkelz
aktív tag
ez a Genichiro ritka egy gyökér kéremszépen
-
onkelz
aktív tag
válasz
atainprison #977 üzenetére
Na most már tiszta, köszönöm
-
onkelz
aktív tag
válasz
atainprison #927 üzenetére
dehát ott pont azt írja, hogy but only after you've defeated Genichiro Ashina
vagy én értelmezem félre?
amúgy nekem is megvan a sakura droplet, itt toporgok Genichiro előtt, de ha van rá mód jobb lenne 3 újraéledéssel bemenni....
-
onkelz
aktív tag
A harmadik resurrect slot mikor szabadul fel?Lady Butterfly offolva van, most hagytam el Armored Warrior barátunkat.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Imilenni #518 üzenetére
petàrdàzgatom böszen, de egyelöre nem akarja megadni magàt.
ezek szerint akkor ne is erölködjek, most nem tudok màsmerre menni?
illetve még egy kérdés...az egyik àrusnàl kapható 3.000,- senért egy cucc ami a lady butterfly harcnàl hasznos lehet....valami suriken upgrade rémlik
-
onkelz
aktív tag
Egyik oldalon a lovas màsik oldalon a lady butterfly, ja és opciósnak ott a headless....màsmerre most nem tudok menni? Max késöbb visszanézek....
-
onkelz
aktív tag
Kicsit bosszantott, hogy nagy lement az Unseen, ezért elkezdtem elölröl, de most nézem, hogy nem csak több feltàmadàsnàl, hanem halàlnàl is csökkenti...pedig esküszöm valahol azt olvastam, hogy csak resurrectnél kéne...vagy valamit nagyon benéztem
-
onkelz
aktív tag
Az Unseen Aidet hányszor lehet visszaállítani 30%ra?
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Még az elején járok (Hirata), de sajnos túl sokat használtam a Resurrectiont és stabilan 12% az Unseen.
Dragonrotot keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest