Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

válasz ThySoul #1527 üzenetére

nekem all time favorit a ds3 de a sekiro a boss figjhtok miatt simán bejött a második helyre. Nekem pont azt az érzést hozta amit a ds-ekből hiányoltam. Lehet L1 spam, de ha így nézi valaki akkor a ds-ek harcrendszere meg roll-r1. És isten őrizz hogy vitát generáljak, mondom imádom a ds-eket főleg a 3-at, de még a 2 is a kedvenc játékaim között van. Ds1 hangulatban ok, de utolsó ds-ként amivel játszottam a bossok miatt elég gyenge. Két értékelhető boss van a dlc-t nem számítva.

Meg végre itt van egy méltó főellenség, aki valóban a legnehezebb a játékban. Mondjuk genichiro nélkül is jó lett volna nekem már kicsit sok volt belőle :D Én is úgy éreztem hogy egyenletesen emelkedő a játék nehézsége. Persze ahogy írod butterfly az elején szívás de amúgy opcionális.

Ami miatt valóban nehezebb lehet mint a más from játék, hogy itt nem tudod felfarmolni magad, ami bár nem minden, de azért pár szint az életet jelentheti.

Bár nem adtam el de abban egyetértek többekkel, hogy nem biztos olyan kedvvel veszem elő újra mint a ds3-at vagy a bloodbornet, amit ng2+ első 3 bossa után töröltem riutálisan mert nehogy már csak ezzel játszak :C (pedig akartam)

Új hozzászólás Aktív témák