- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
a gyerekek mindenben a szülőt utánozzák le. Beleivódik az agyukba, és anyura akarnak hasonlítani, tudatalatt pedig felnőttként is anyura hasonlítunk, még ha nem akarunk, akkor is
és akkor az alkoholista szülő gyereke? most akkor követendő példa vagy sem?
egy kicsit mintha ellentmondásos lennélmásrészt amit te tényként állítasz Amit 0-5 éves korig megtud egy gyerek az anyjáról, az meghatározza az egész életét legyen az kézmosás, vagy dohányzás. Ez tény.
szerintem nem igaz, sőt mondok egy példát: mondjuk van egy 3 éves fiam, 3 éves koráig azt látta, hogy dohányoztam. Meghalok, az apja új társa, az ő új anyukája nem dohányzó lesz. Szerinted melyik lesz a maradandób / befolyásolóbb számára az, hogy bölcsis koráig egy dohányzó anyát látott? vagy az, hogy utána mondjuk nagykorúságáig azt látja, hogy se a ténylegesen felnevelő anyja, se apja nem dohányzik. Szerintem emlékezni se fog rám, szeritned meg ez a legbefolyásolóbb tényezőVagy nem is kell meghalnom, csak mondjuk leszokok mikor ő 4 éves
én saját részről nem vonnék párhuzamot szülő/gyerek között, mert van bőven ilyen és olyan példa is, sőt szerintm akire ráfújják a füstöt kisgyerekként sanszos, hogy megútálja egy életre, mert bizony büdös
és szerintem is kár ezen vitázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest