Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de a tanári állások tanév közben nem nagyon szoktak cserélődni. (Biztosan a munkaszerződések is úgy köttetnek, hogy tanév közben ne mondhasson fel könnyen a tanár.)
Vagy próbálj olyan Fórumokon keresgélni magadnak "madarat", ahol egyetemisták vannak...
Pl. a Műszaki Egyetemen kirakhatnál egy Álláshirdető cetlit a faliújságra... Vagy Kollégiumokban.
Légy talpraesett!

-
Rover623
félisten
Nincs.
De úgy látszik, nem vmi kelendő egy ilyen infós tanári állás...
A régi mondás szerint: aki tudja, csinálja...aki nem, tanítja...
Aki csinálja, valszeg sokkal jobban keres(het) vele, mint aki tanítja...
S úgy látszik, a közfelfogás elért egy olyan szintet (legalábbis infós körökben), hogy aki tudja magáról hogy nem ért hozzá a kellő szinten, inkább nem is vállalja be a melót...
Persze lehet hogy mindenkinek akkora önbizalma (arca) van, hogy azt hiszi: ő egy tanári állásnál többre hivatott...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szitu is érdekes: nem akarod letölteni a felmondási idődet? Más esetet nem nagyon tudok elképzelni, amikor ennyi zsét követelhetnek tőled...

-
Cefa
senior tag
abben igazad van hogy nem érted mert nem tudod milyen a rendszer!
Nekem kell magam helyett tanárt találni vagy fizethetek jó sokat ez a 2008 as törvény szóval nekem megéri hogy fizessek egy jó infóért.
Az igazagató meg töketlen ha rá bízom a keresést akkor az hetekig is eltarthat de nekem csak pár napom van.
A sulival semmi baj. Hétköznapi középiskola semmi extra igény meg semmi gettó!
Csak aza baj hogy ha nem találok magam helyett valakit akkor 2 havi keresetemet kell kifizetni az új törvény értelmében.
Ennyi semmi extra.
Szóval nekem az is jó ha valaki 1 hétre bevállalja a tanítást utánna felmond mert ugye próbaidő van ésn meg fizetek neki X összeget jó pénz az a pár 10 ezer ft 1 hétre.

-
Belba
őstag
-
Cefa
senior tag
Sziasztok!
Mint régi ph-s arra kérnék mindenkit hogy ha tud valakit aki át tudná venni az állást tőlem
Szóljon még ma.
Nem kell végzettség elég ha végzős vagy valamelyik infós egyetemen vagy főiskolán
pénzzel jutalmaznám azt aki talál nekem egy infótanárt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)