- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de a tanári állások tanév közben nem nagyon szoktak cserélődni. (Biztosan a munkaszerződések is úgy köttetnek, hogy tanév közben ne mondhasson fel könnyen a tanár.)
Vagy próbálj olyan Fórumokon keresgélni magadnak "madarat", ahol egyetemisták vannak...
Pl. a Műszaki Egyetemen kirakhatnál egy Álláshirdető cetlit a faliújságra... Vagy Kollégiumokban.
Légy talpraesett!
-
Rover623
félisten
Nincs.
De úgy látszik, nem vmi kelendő egy ilyen infós tanári állás...
A régi mondás szerint: aki tudja, csinálja...aki nem, tanítja...
Aki csinálja, valszeg sokkal jobban keres(het) vele, mint aki tanítja...
S úgy látszik, a közfelfogás elért egy olyan szintet (legalábbis infós körökben), hogy aki tudja magáról hogy nem ért hozzá a kellő szinten, inkább nem is vállalja be a melót...
Persze lehet hogy mindenkinek akkora önbizalma (arca) van, hogy azt hiszi: ő egy tanári állásnál többre hivatott...A szitu is érdekes: nem akarod letölteni a felmondási idődet? Más esetet nem nagyon tudok elképzelni, amikor ennyi zsét követelhetnek tőled...
-
Cefa
senior tag
abben igazad van hogy nem érted mert nem tudod milyen a rendszer!
Nekem kell magam helyett tanárt találni vagy fizethetek jó sokat ez a 2008 as törvény szóval nekem megéri hogy fizessek egy jó infóért.
Az igazagató meg töketlen ha rá bízom a keresést akkor az hetekig is eltarthat de nekem csak pár napom van.
A sulival semmi baj. Hétköznapi középiskola semmi extra igény meg semmi gettó!
Csak aza baj hogy ha nem találok magam helyett valakit akkor 2 havi keresetemet kell kifizetni az új törvény értelmében.
Ennyi semmi extra.
Szóval nekem az is jó ha valaki 1 hétre bevállalja a tanítást utánna felmond mert ugye próbaidő van ésn meg fizetek neki X összeget jó pénz az a pár 10 ezer ft 1 hétre.
-
Belba
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest