Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefa
senior tag
abben igazad van hogy nem érted mert nem tudod milyen a rendszer!
Nekem kell magam helyett tanárt találni vagy fizethetek jó sokat ez a 2008 as törvény szóval nekem megéri hogy fizessek egy jó infóért.
Az igazagató meg töketlen ha rá bízom a keresést akkor az hetekig is eltarthat de nekem csak pár napom van.
A sulival semmi baj. Hétköznapi középiskola semmi extra igény meg semmi gettó!
Csak aza baj hogy ha nem találok magam helyett valakit akkor 2 havi keresetemet kell kifizetni az új törvény értelmében.
Ennyi semmi extra.
Szóval nekem az is jó ha valaki 1 hétre bevállalja a tanítást utánna felmond mert ugye próbaidő van ésn meg fizetek neki X összeget jó pénz az a pár 10 ezer ft 1 hétre.
-
Cefa
senior tag
Sziasztok!
Mint régi ph-s arra kérnék mindenkit hogy ha tud valakit aki át tudná venni az állást tőlem
Szóljon még ma.
Nem kell végzettség elég ha végzős vagy valamelyik infós egyetemen vagy főiskolán
pénzzel jutalmaznám azt aki talál nekem egy infótanárt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest