Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Megoldódott.
Egyébként elfért volna az Azonnali kérdések órájában [link].
A topikot zártam. -
retkop
csendes tag
Voltam néhány számtech boltban, ahol ismertem a szervízeseket, de mindegyik azt mondta, hogy nem meri bevállalni, néhányan meg azt, hogy inkább villámkároztassam le.
Még van egy műszerész ismerősöm, vele megnézzük este, a spéci folyadékkal, nagyítóval stb., de addig nem lesz egy nyugodt percem sem, amíg nem működik a dolog.
Viszont ha nem működik rendesen beszopom, mert nem tudok semmit sem kezdeni ezzel a full extrás lappal -
retkop
csendes tag
Ősember: Nekem eddig még nem ment tönkre, de egyik nagykeres ismerősöm mondta, hogy a 775-s úgy törik, mint a ropi.
Sajna pont az ilyen esetekre nem vonatkozik a gari.
Relatív sokat szerelgettem, egy egyszemélyes számítógép használóhoz képest, de nem egy tapasztalt bolti szervizeshez viszonyítva.
Rétisün: jó, hogy írtad ezt a fejjel lefelé dolgot, mert attól tartottam, hogy a kontakt-spray egyszerscsak szétfüstöli a lapot és onnan ugrott a gari is.
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
nem kell félni a 775 lábaitol sem, az is olyan massziv mint a 478-as procik lába volt! szerinted miböl van? kartonbol?
ha tényleg sokat szerelgettél már akkor tudhatnád hogy egy hardvert nem olyan legendásan könnyü tökrevágni
mellesleg ez a lap még nem olyan régi, hogyha 1 év garral vetted volna ne legyen már rá több gar, gondolom énnekem ez mindig egyfajta biztonságérzetet ad
[Szerkesztve] -
retkop
csendes tag
Köszönöm a segítőkész hozzászólásokat, olyanokra lenne még szükségem, akiknek szintén LGA775 foglalattal történt meg a dolog.
Mert ugye, ha itt elhajlik egy tű akkor, kuka lehet a lap -
westlake
félisten
alkohol+fogkefe+kompresszor
-
rétisün
veterán
én is jártam igy, igaz az 939-es foglalat volt. vettem ki a procit, aztán a meleg, eléggé folyós paszta rácseppent a foglalatra. ugye ennél a foglalatnál külön jó, hogy itt bele tud folyni a tüskéknek szánt lyukakba. én azt csináltam, hogy kontakt-spray-el fujogattam, és óvatosan törölgettem, aztán egyszercsak elfogyott a fölös paszta. ha esetleg maradt is valahol a lyukak legmélyén, abszolút nem befolyásolja a működést. modjuk ez nem ezüst-paszta volt, szóval nagy galibát nem is okozhat, ha naradt a lyukban....
-
retkop
csendes tag
A nappali napszakban hogy vélekedtek a problémámról?
-
Fogj egy puha tiszta hosszúszőrű ruhakefét, és kezdd el kefélni. Procilábak közül sikerült már így kiganéznom a bónusz pasztát..
-
Pug
veterán
Akkor majd holnap írd meg a fejleményeket, oszt nó para
-
retkop
csendes tag
válasz
Motion_Blur #18 üzenetére
Azt eddig nem mondtam, de az Asusnak az egyik csúcskategóriás lapjáról van szó, erről: [link] ami azért még most is 65-70k, szóval nem szívesen játszadoznék vele, ameddig meg nincs a tuti válasz! Ráadásul a vevőm is megvan rá, de így nem akarom neki odaadni
A legtöbben az alkás lét mondjátok, tehát akkor ettől nem lesz baja a lapnak? -
jasszer
őstag
Én egy 166-os MMX-et hajlítgattam fél napig. Betette vmi jóarc a foglalatba, majd - bár csak félig voltak bent a lábak - ráhajtotta a zárókallantyút. Eredmény:
\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ -
bbchris
senior tag
Denaturált szesz vagy Foltisztító benya ezeket utóbbit háztartási boltban kapsz . Azt hiszem alkoholt már nem kapni a patikában mióta jövedékis termék lett legalábbis nálunk már no kapni . Megkenyed oszt sűrített levegővel kifújatod .
-
Motion_Blur
félisten
Kicsit túl van lihegve a dolog nem?
Nem lesz semmi baja, attól, hogy ráment egy kis paszta!
De ha le akarod szedni, akkor alkoholos folydék (pl: én oxi pattanástalanító löttyöt szokatm használni) + fültisztító. Vagy amivel megy. -
retkop
csendes tag
válasz
Szten Márs #13 üzenetére
Sajna a zsepis dolog nem hoz megoldást
Mr Tweek -
retkop
csendes tag
Próbáltam már varrótűvel leszedni, sikerült is a nagyját, de van három olyan pont ahol kenődik az anyag és onnan nem lehet sehogy leemelni.
Egy kicsit tartok bármiféle dolgot is rárakni, mert ezek a lábak ugye elég hajlékonyak, és mivan akkor, ha az anyag amivel tisztítanám csak több kárt okoz.
Hajh, húsdarálóban van a tököm. -
Muton
addikt
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
hp-t ilyenre nem szabad pocsékolni
-
retkop
csendes tag
Én sem direkt csináltam, abszolute véletlen volt.
Kopogtattak az ajtón, egy kicsit megdőlt a tenyerem és megtörtént a baj, olyan lett néhány tű. Már sokszor cseréltem lapot, procit, de még egyszer sem fordult elő velem ilyen.
Szerintetek, ha beviszem egy szervízbe, ott van olyan anyag, amivel teljesen el bírják tüntetni a pasztát a foglalatból?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Szten Márs #3 üzenetére
akinek ezüstös pasztája van, nem csinál ilyet
-
retkop
csendes tag
Kösz! A paszta valami fehéres színű cucc, a Coolink batár hűtőjéhez adták!
A nagy gáz az, hogy ugye alaplapot cseréltem, tehát a régit el akarom adni, de így nem a legjobb színben tűnik fel, hogy a tokból ott vigyorog a leendő vevőre a fehér paszta -
retkop
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy cseréltem ki az alaplapomat véletlenül visszacsukódott az LGA775-ös foglalat zárófedele, sajnos mielőtt még megtisztiszíthattam volna, így az üres procifoglalat kiálló lábaira rákerült egy nagyon kevés a hővezető pasztából. Úgy kb. öt kis fémtüskét érint.
Most mit csináljak? Egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, hátha itt tudtok segíteni.
Kösz szépen előre is a segítőkész hozzászólásokat!
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest