Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Bővebben: link
Itt vannak C-ben numerikus algoritmusok. Bár ha nem tudsz programozni, nehéz lesz átírni pascalra. C nem jó nekik? -
GBX
aktív tag
Ezen példáknak megoldása megtalálhat egy C -s gyakorló feladatokat tartalamazó könyvben (ComputerBooks) valami szürke gömbös borítója van , bár a honlapjukon nem találtam meg, de ah gondolod a héten elküldöm a lemezmellékletet zip.ben.
A kontra, hogy ez bizony csak C de átírni nem túl bonyolúlt csak idő kell hozzá. -
Nedudgi
aktív tag
Sose programoztál? Ezeket a dolgokat egy félévig csináltuk MatLab-ban NumMatek órán. Szerintem esélytelen hogy valaki ezt megcsinálja neked. Vagy csak az egyiket kell? Mert akkor szívesen segítek. Elég sokat programoztam BASIC-ban de mindet megcsinálni az egy kissé hosszadalmas lenne. Szvsz hogy mijnden jól mennyen az több napos munkába lenne. Nem is tanítottak belőle semmit?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- World of Tanks - MMO
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest