Hirdetés
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Bővebben: link
Itt vannak C-ben numerikus algoritmusok. Bár ha nem tudsz programozni, nehéz lesz átírni pascalra. C nem jó nekik? -
GBX
aktív tag
Ezen példáknak megoldása megtalálhat egy C -s gyakorló feladatokat tartalamazó könyvben (ComputerBooks) valami szürke gömbös borítója van , bár a honlapjukon nem találtam meg, de ah gondolod a héten elküldöm a lemezmellékletet zip.ben.
A kontra, hogy ez bizony csak C de átírni nem túl bonyolúlt csak idő kell hozzá. -
Nedudgi
aktív tag
Sose programoztál? Ezeket a dolgokat egy félévig csináltuk MatLab-ban NumMatek órán. Szerintem esélytelen hogy valaki ezt megcsinálja neked. Vagy csak az egyiket kell? Mert akkor szívesen segítek. Elég sokat programoztam BASIC-ban de mindet megcsinálni az egy kissé hosszadalmas lenne. Szvsz hogy mijnden jól mennyen az több napos munkába lenne. Nem is tanítottak belőle semmit?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi