Hirdetés
Aktív témák
-
Flex Sharp
csendes tag
Köszönöm!
Az elsőt már nézegettem/nézegetem!Szeretném gyakorlatban is kipróbálni (akár extrémebb szinten is). Esetleg tudna valaki egy olcsó de tuningra alkalmas konfigurációt ajánlani?
Illetve a téma vezető tanárom azt kérte, hogy nézzek utána egy dolognak amit Ő BIOS HACK-nek nevezett. Az lenne a lényege, hogy valamilyen módon felülírjuk a BIOS beállításokat illetve ha a BIOS már valamit nem engedélyez akkor ez úton megoldjuk...
Köszönöm a segítséget!

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Flex Sharp
üzenetére
Van egy ilyen topic, hogy: Tuning, kezdőknek, szájbarágósan. ez nem jó neked vagy lehet fokozni is Extrém tuning topic.
-
Flex Sharp
csendes tag
Üdv Mindenki!
Azért hoztam létre ezt a témát mert egy éven belül be kell nyújtanom egy kész diploma munkát "Számítógép tuningolás" néven. Itt megosztanám a megszerzett tapasztalataimat rendszerezve illetve szeretnék Én is minél több hasznos információhoz jutni. Kérlek segítsetek!

Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az elsőt már nézegettem/nézegetem!