- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Aktív témák
-
Flex Sharp
csendes tag
Köszönöm!
Az elsőt már nézegettem/nézegetem!
Szeretném gyakorlatban is kipróbálni (akár extrémebb szinten is). Esetleg tudna valaki egy olcsó de tuningra alkalmas konfigurációt ajánlani?
Illetve a téma vezető tanárom azt kérte, hogy nézzek utána egy dolognak amit Ő BIOS HACK-nek nevezett. Az lenne a lényege, hogy valamilyen módon felülírjuk a BIOS beállításokat illetve ha a BIOS már valamit nem engedélyez akkor ez úton megoldjuk...
Köszönöm a segítséget!
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Flex Sharp #1 üzenetére
Van egy ilyen topic, hogy: Tuning, kezdőknek, szájbarágósan. ez nem jó neked vagy lehet fokozni is Extrém tuning topic.
-
Flex Sharp
csendes tag
Üdv Mindenki!
Azért hoztam létre ezt a témát mert egy éven belül be kell nyújtanom egy kész diploma munkát "Számítógép tuningolás" néven. Itt megosztanám a megszerzett tapasztalataimat rendszerezve illetve szeretnék Én is minél több hasznos információhoz jutni. Kérlek segítsetek!
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest