Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Xeon_Zeg
csendes tag
Köszike a segítséget midnenkinek! Felhívtam az Oldmant és azt mondták, hogy 5000 ft-ért megcsinálják. Csak hát akkor meg ott van a postaköltség (oda-vissza). Meg is csináltatnám,de 1 hónapja vettem 2000 Ft-ért szóval annyit nem ér meg nekem. A 633-as proci és a ram is hozzá járt. A lapkátval pedig... nos... még nem tudom mi lesz. Nincsen vkinek véletlenül eladó alaplapja (pIII)? Mert nagyon kéne egy. Én zala megyei vagyok, ezért sztem kizárólag postán lehetne elintézni. Ha van ilyen lapotok és meg is szeretnétek válni tőle légyszíves jelenkezzetek itt. Árat is írjatok. Köszönöm az eddigi segítségeteket is.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest