Aktív témák
-
Xeon_Zeg
csendes tag
Köszike a segítséget midnenkinek! Felhívtam az Oldmant és azt mondták, hogy 5000 ft-ért megcsinálják. Csak hát akkor meg ott van a postaköltség (oda-vissza). Meg is csináltatnám,de 1 hónapja vettem 2000 Ft-ért szóval annyit nem ér meg nekem. A 633-as proci és a ram is hozzá járt. A lapkátval pedig... nos... még nem tudom mi lesz. Nincsen vkinek véletlenül eladó alaplapja (pIII)? Mert nagyon kéne egy. Én zala megyei vagyok, ezért sztem kizárólag postán lehetne elintézni. Ha van ilyen lapotok és meg is szeretnétek válni tőle légyszíves jelenkezzetek itt. Árat is írjatok. Köszönöm az eddigi segítségeteket is.
-
marcee
addikt
Korábban én sem hallottam memória elhasználódásról, de egy cimbim gépében nemrég találkoztam vele. 3 és fél éve a DDR hajnalán vettünk neki egy király gépet 2x256MB DDR 266-os noname memóriával. 2.5 év után kezdett fagyni, memtest, az egyik modul hibázott, kuka. Használta tovább a megmaradttal, múlt héten az is megfeküdt. Másik modulllal kitünően megy a gépe, ill. az ő moduljai az én gépemben is hibásak. Meglepődtem kicsit.
Azt felejtettem el írni az előbb, hogy az én lapomat megjavították, kicserélték szevízben a kondikat 4000ft-ért. Sajnos nem jut eszembe a cég neve, vissza kéne keresni az akkori hozzászólásaimat.
Szerk: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9028&start=[/L]
Hehe, még témát is nyitottam neki: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=10523&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
Xeon_Zeg
csendes tag
Mik azok a kondik? :) Elég sokat értek a gépekhez de ezt nem tudom. És milyen betegség ez pontosan? Mit kell róla tudni? Egyébként sztem a memo nem lehet hibás mert több mint 2 éve azt használom az említett P2-es alaplapba. De biztos ami biztos letesztelem. Még annyit, hogy az abit lapnak a jobb alsó sarka felé a switch csatlakozókat hogyan kell bekötni? Van jelentősége? köszike
-
marcee
addikt
Nekem is volt egy ilyen lapom (sőt ilyen procival). Az enyémnél előjött az Abit betegség: meghaltak a kondik. Nézd meg, nem púposok vagy folynak-e! Ez a hiba tipikusan újraindulásokkal, stabilitásproblémákkal jelenkezik. Futtas memtest-et is, hátha csak memóriahiba, akár érinkezés!
-
Xeon_Zeg
csendes tag
Hali!
Nekem van egy PII-es alaplapom amiből a cuccokat egy másik lapra akarom átrakni. Egy Abit SL6-osra. Egyéb gépadatok (ezek mennek az abitba):
Ram: 2 x 128 (100 Mhz, 133 Mhz)
Videokari: Voodoo 3 AGP
Proci: 633/66 Mhz Celeron
Wincsi: 4.3 GB Fireball
Egyéb: D-Link hálókari
Na most a problémám a következő: Felrakom a gépre a Windows 98-at. Minden Super de miután 1. indításnál betöltötte a dolgokat, újraindul. Folyamatosan. De a furcsaság az benne hogy Csökkentett módban jó. Sokan azt mondják hogy ram probléma. Nem tudom. A leírásában az áll hogy elfogadja a 64-128-256-os ramokat 100 és 133 Mhz-en. Max 512 mehet bele. Miért lehet ez? Vagy talán valami más? Ha az mit kéne tennem? Kérem ha valaki tud nagyon segítsen mert non kéne már a gép. Előre is kössz....
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest