Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
-
hinkusz
csendes tag
Hello! Most akarok laptopot venni, de nem tudom, hogy melyki a jobb, főleg mivel a videókártyához nem értek... Ezért kérlek, hogy segítsetek. Két gépet néztem és tulajdonképpen játszani szeretnék rajta, Fifa, Fifa Manager, Need for speed, ezeket a játékokat kedvelem. Néztem egy toshiba gépet L500-126-os egy Intel Core Duo T6500 2.1GHz-es procival és egy ATi Radeon HD 4650 1GB DDR3-as videókártyával. Ez 200.000 forint körül van és néztem egy MSI gépet Intel Core2Duo P8400 2,26GHz-es procival és egy nVIDIA Geforce 9600M GT 512MB DDR3-as videókértyával. Az MSI valamivel drágább. Nem tudom, hogy melyik videókártya jobb, mennyit számít a memória benne és nem tudom, hogy a procik között számottevő különbség van-e? Melyiket éri meg jobban, lehet, hogy a Toshibát jóval olcsobban is meg tudom kapni. Előre is kőszi a segítséget! Nagyon fontos lenne!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest