Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
hinkusz
csendes tag
Hello! Most akarok laptopot venni, de nem tudom, hogy melyki a jobb, főleg mivel a videókártyához nem értek... Ezért kérlek, hogy segítsetek. Két gépet néztem és tulajdonképpen játszani szeretnék rajta, Fifa, Fifa Manager, Need for speed, ezeket a játékokat kedvelem. Néztem egy toshiba gépet L500-126-os egy Intel Core Duo T6500 2.1GHz-es procival és egy ATi Radeon HD 4650 1GB DDR3-as videókártyával. Ez 200.000 forint körül van és néztem egy MSI gépet Intel Core2Duo P8400 2,26GHz-es procival és egy nVIDIA Geforce 9600M GT 512MB DDR3-as videókértyával. Az MSI valamivel drágább. Nem tudom, hogy melyik videókártya jobb, mennyit számít a memória benne és nem tudom, hogy a procik között számottevő különbség van-e? Melyiket éri meg jobban, lehet, hogy a Toshibát jóval olcsobban is meg tudom kapni. Előre is kőszi a segítséget! Nagyon fontos lenne!
Aktív témák
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- IT Megoldások és szolgáltatások
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest