Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Autós kamerák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
-
hinkusz
csendes tag
Hello! Most akarok laptopot venni, de nem tudom, hogy melyki a jobb, főleg mivel a videókártyához nem értek... Ezért kérlek, hogy segítsetek. Két gépet néztem és tulajdonképpen játszani szeretnék rajta, Fifa, Fifa Manager, Need for speed, ezeket a játékokat kedvelem. Néztem egy toshiba gépet L500-126-os egy Intel Core Duo T6500 2.1GHz-es procival és egy ATi Radeon HD 4650 1GB DDR3-as videókártyával. Ez 200.000 forint körül van és néztem egy MSI gépet Intel Core2Duo P8400 2,26GHz-es procival és egy nVIDIA Geforce 9600M GT 512MB DDR3-as videókértyával. Az MSI valamivel drágább. Nem tudom, hogy melyik videókártya jobb, mennyit számít a memória benne és nem tudom, hogy a procik között számottevő különbség van-e? Melyiket éri meg jobban, lehet, hogy a Toshibát jóval olcsobban is meg tudom kapni. Előre is kőszi a segítséget! Nagyon fontos lenne!
Aktív témák
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest